Sunnuntai 16.06.2024
Nimipäivät: Päivi, Päivikki, Päivä

Tuuli:
 

Steelers: Miesten edustuksella vaihteleva alkukausi

Steelersin miesten edustusjoukkue on pelannut vaihtelevan alkukauden, mutta omaa erittäin kovan potentiaalin. Divarin sarjataulukossa Teräsmiehet ovat sijalla kolme, vain kaksi pistettä kärkeä perässä.

steelersPalkki

Kauden paras vaihe nähtiin loka?marraskuussa, kun joukkue voitti peräti kymmenen ottelua putkeen. Joukkueen kausi on tarjonnut hienoja hetkiä hämeenlinnalaiselle salibandy-yleisölle, kun Steelers on päässyt pelaamaan jo kolmesti Hämeenlinnan derbyn Lammin Salibandya vastaan Elenia Areenalla.

Timo Johansson on ohittanut Lammin Salibandyn maalivahdin Kaapo Kettusen. Kokeneen Johanssonin mukaan kaikki tähtää tällä kaudella pudotuspelien viimeisen pelin voittoon. Kuva: Juha Reinikainen

Timo Johansson seuraa Lammin Salibandyn maalivahdin Kaapo Kettusen venytystä. Kokeneen Johanssonin mukaan kaikki tähtää tällä kaudella pudotuspelien viimeisen pelin voittoon. Kuva: Juha Reinikainen

Jokainen ottelu on rikkonut tuhannen katsojan rajapyykin, mikä on hieno määrä millä tahansa mittarilla suomalaisessa salibandyssa. Taidokasta salibandya pelaavan joukkueen seuraava kotiottelu pelataan Elenia Areenalla sunnuntaina 3.1. kello 17, kun vastaan saapuu ÅIF Sipoosta.

Miesten edustusjoukkueeseen tällä kaudella noussut seuran oma juniori Jose Takala, 15, on harrastanut nuoresta iästään huolimatta salibandya jo pitkään.

? Aloitin pelaamisen muistaakseni vuonna 2004, eli neljän vuoden ikäisenä. Steelersissä pidän siitä, että on hyvät reenimahdollisuudet ja hyvät joukkuekaverit jokaisessa ikäluokassa. Oma tavoitteeni on päästä nuorten maajoukkueeseen ja totta kai auttaa omalla panoksella seuran eri joukkueita menestymään.

Timo Johansson, 28, edustaa joukkueen kokeneempaa kaartia ja omaa kokemusta Salibandyliigastakin FT Trackersin ja Nokian KRP:n riveistä.

? Pelaamisen aloitin vasta 17-vuotiaana legendaarisessa HaU:ssa, eli Hattelmalan Urheilijoissa. Tämän kauden joukkue kokonaisuudessaan on hieno, täynnä nuoruuden intoa hyvällä huoltotiimillä ja taustajoukoilla.

? Viime kauden välierätappiosta jäi paljon hampaankoloon, tällä kaudella tavoitellaan vaan sitä pudotuspelien viimeisen pelin voittamista ja kaikki tekeminen tähtää sinne.

Matti Manninen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.