Maanantai 20.05.2024
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli

Tuuli:
 

Steelers ja LaSB lupaavasti kohti playoffeja

Miesten salibandyn Divarin playoff-kevät alkaa runkosarjan edetessä näyttää koko ajan kiinnostavammalta. Steelers ja LaSB ovat mukana lauantain kierroksen jälkeen entistä selvemmin muusta ryhmästä irronneesta kärkikolmikossa. Steelers 36 ja M-Team sekä LaSB 32 pisteellään ovat LaSB-valmentaja Jussi Sihvosen tulkinnan mukaan olleet myös pelillisesti kolme parasta ryhmää.

? Olemme varmasti tulleet monen mielestä vähän puskista, vaikka itse olen uskonut joukkueeseen koko kauden. Playoffien kotiedun haluamme ja olemme varmasti yllätysvalmiita myös pudotuspeleissä, Sihvonen sanoo.

Lauantaina Lammilla kaatui ÅIF lukemin 5?4. Jussi Sihvonen jakoi kiitosta erityisesti maalivahti Ilari Nykäselle.

? Kaikki täyttivät paikkansa. Veimme peliä, mutta nuoren joukkueen nukahdusten seurauksena vastustaja pääsi vielä lopussa mukaan. Peli oli vähän saman tyyppinen kuin kevään ÅIF-vieraspeli. ÅIF roikkuu hyvin mukana, mutta hiukan ihmeellistä on joka tilanteesta valittaminen, jota harjoitetaan valmentajasta asti, Sihvonen toteaa.

LaSBista yksikään pelaaja ei kerännyt yhtä tehopistettä enempää. Voittomaaliksi jääneen viidennen osuman teki ylivoimalla Juuso Kainulainen Tino Nivalan syötöstä.

Sami Saarinen (vas.) ja Pyry Peltonen olivat tehopäällä, kun Steeles haki vierasvoiton Blackbirdsistä.

Sami Saarinen (vas.) ja Pyry Peltonen olivat tehopäällä, kun Steeles haki vierasvoiton Blackbirdsistä.

Tehot jakautuivat myös Steelersin 5?9-vierasvoitossa Blackbirdistä, kun kymmenen hämeenlinnalaista pääsi pistetilastoon. Sami Saarinen (2+1), Miiro Maunula (0+2), Ville Lastikka (0+2), Tuomas Mikkola (1+1) ja Pyry Peltonen (1+1) johtivat mustarastaiden höyhennystä.

? Ketjut elävät, mutta poissaolojen taakse ei saa mennä. Paikalla olijat esiintyivät loistavasti, tiedämme että osaamme tehdä maaleja mutta voitto ratkesi tänään puolustuspelaamiseemme, puntaroi valmentaja Jani Järvinen.

? Maalivahtimme Juha Jokinen oli hyvä ja Sami Saarinen nosti profiiliaan, mutta eniten korostan sitä, että sitouduimme pelaamaan joukkueena.

Steelersillä on Timo Johanssonin johdolla nippu kovia nimiä sairastuvalla, ja usean loukkaantuneen paluu pelikuntoon tällä kaudella on epävarmaa. Lauantaina joukkue sai jalkeille 14 kenttäpelaajaa. Ykkösketjussa hyökkäsivät Sami Saarisen kanssa nyt Miiro Maunula ja Samuli Hirvonen (1+0). Nuorisopitoinen kakkosketju oli normaalikuosissaan.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.