Perjantai 09.06.2023
Nimipäivät: Ensio
Hämeenlinna
Selkeää
14°C
Tuuli: 3 m/s NNE
 

SHORINJI KEMPO: Kilpeläiselle 4. danin musta vyö

Hämeenlinnan Shorinji Kempon vastuuvetäjä sensei Teemu Kilpeläinen on suorittanut 4. asteen, eli danin mustan vyön San Franciscossa heinäkuun lopussa pidetyllä kansainvälisellä Shorinji Kempo -leirillä.

Hän on 9. tämän asteen mustan vyön suorittaneista edelleen lajia harjoittavista opettajista Suomessa. Teemu Kilpeläisen mukaan tenttitilaisuus oli vaativa ja päätentaattorina toiminut sensei Takimoto ja hänen apurinsa sensei Tadashiro pitivät tenttijät kovilla.

Seuran apuopettaja Ilkka Vekka korotti myös vyöastettaan 3. dan arvoon aiemmin toukokuussa, joten seura starttaa uuteen harjoituskauteen entistä vankemmassa opetuksessa.

4. danin mustan vyön suorittanut Teemu Kilpeläinen seuraa arkistokuvassa Kirsi Mäki-Kuutin ja Kati Clementsin harjoittelua. Kuva: Petteri Pulkkinen

Syksy tuo tullessaan myös muutoksen harjoittelutiloissa. Jatkossa seura harjoittelee lauantaisin Kantolassa budo-salin tatameilla.

Tämä parantaa mahdollisuuksia heittotekniikoiden harjoitteluun turvallisesti ja tuo myös mukavuutta ukemien harjoitteluun. Lyseon koulun puulattia kutsuu seuran harjoittelijoita edelleen kahdesti viikossa syksylläkin.

Seuran harjoituskausi alkaa 14.8., jolloin käynnistyy myös alkeiskurssi lajista kiinnostuneille.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.