Keskiviikko 24.04.2024
Nimipäivät: Pertti, Albert, Altti

Tuuli:
 

RAVINTOLAT: Virvelin Rantakrouvin uudet omistajat starttaavat ensi viikolla lounaat

Susanna “Susa” Pusa on toinen Virvelin Rantakrouvin uusista omistajista.

Virvelin Rantakrouvissa riittää aurinkoisena perjantai-iltapäivänä kuhinaa. Auringon hyvälle tuulelle siivittämiä asiakkaita palvelevat nyt uudet kasvot, sillä yritys kaikkine oheispalveluineen on heinäkuussa siirtynyt Jouko Malinilta uusille omistajille.

Akaalaiset, yrittäjätaustaiset Susanna Pusa ja Minna Mäkinen harkitsivat kauppoja ja neuvottelivat ostosta keväästä asti.

? Jokke (Malin) on ollut tässä suureksi avuksi, arvostan häntä suuresti, kiittelee Susanna Pusa vaihdoksen sujumista.

Uusien omistajien on tarkoitus muuttaa nyt Virvelin Rantakrouvina tunnetun paikan nimi Rantaravintola Virveliksi. Ravintolamaisuutta edustaa jo nyt suosittu listaruokailu, mutta ensi viikolla Virvelissä käynnistyvät pitkästä aikaa taas lounaat.

Lounaslista on kotiruokatyyppinen. Lähellä sijaitsevan kampuksen opiskelijoita luultavasti houkuttaa tiedossa oleva opiskelija-alennus. Lounaan suosio tulee olemaan yksi tärkeä mittari sille, pitääkö rantaravintola ovensa auki koko talven läpi.

? Terassille on joka tapauksessa tarkoitus tulla lämmitys, Susanna “Susa” Pusa kertoo.

Susanna Pusa iloitsee siitä, että veneilijöitä käy paljon Virvelinrannassa.

Yrittäjät asuvat tällä hetkellä molemmat Akaassa, mutta Susanna on syntyjään Hämeenlinnasta.

? Se oli yksi tärkeä syy siihen, että lähdin tänne yrittäjäksi. Tunnen kaupungista vieläkin todella paljon ihmisiä, hän sanoo.

Minna Mäkisellä on yhä myös muu päivätyö ja hän sanoo olevansa Rantakrouvilla lähinnä tarvittaessa ja hoitavansa muuten yrityksen tausta-asioita. Susanna taas on paikalla vakituisesti.

? Lisäksi meillä on kaksi kultaakin kalliimpaa työntekijää, hän kehuu.

Virvelin ennestäänkin laajojen palvelujen lisäksi yrittäjillä kangastelee mielessä uimaranta ja tilaussauna sekä aktiviteettien, kuten sup-lautailun tarjoaminen. Kesä 2017 ei kuitenkaan vielä ole ohi, kuten sekä ilmat että tulossa olevat tapahtumat todistavat.

? Tulossa on vielä Venetsialaiset ja SM-rockfutiksen iltabileet, biitsilentiksen lopettajaiset ? ja tietysti Joken läksiäiset.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.