Lauantai 15.06.2024
Nimipäivät: Vieno, Moona, Viena

Tuuli:
 

SALIBANDY: Steelersin liigajoukkueeseen neljä täsmävahvistusta

Jarno Mäkisen tuuletus Steelers-paidassa helmikuussa 2016. Mäkisellä oli tuolloin kolmen maalin ilta Divarin ottelussa Blue Foxia vastaan.

? Teki hyvää nähdä myös erilaista ympäristöä. Olen kuitenkin kuullut paljon hyvää Steelersistä ja palaan tosi kovalla innolla.

Näin sanoo yksi Steelersin ensi kauden liigamiehistön tulokkaista, kauden mittaisen LASB-vierailun jälkeen teräspaitaan palaava Jarno Mäkinen. Toinen LASBista palaava ja ennalta tuttu nimi, Julius Aaltonen, nyökkäilee vieressä.

Steelersiin olisi nyt tulijoita, tietää päävalmentaja Jussi Sihvonen, joka tänään sai kommentoida paitsi Mäkisen ja Aaltosen, heidän tapaansa LASBista siirtyvien maalivahti Pasi Järvisen ja hyökkääjä Elmeri Saukkosen tuloa Hämeenlinnaan.

Sihvonen korosti, että jokaisen siirron takana on halu saada tietyntyyppinen pelaaja Steelers-nippuun, jonka runko säilyy pitkälti viime kauden kaltaisena. Itsetarkoituksellisesti juuri LASB ei siis ole ollut Steelers-skouttien tähtäimessä.

? Nyt päästään jo valitsemaan pelaajia. Tulijoita olisi ollut enemmänkin, mutta meillä on äärettömän kovat kriteerit, painottaa Sihvonen.

Minkälaisia taitureita oranssipaidoista sitten tummaan kuosiin siirtyy?

? Julius Aaltonen on pelaaja, jonka otteista olen tykännyt jo kauan. Nuori rämäpää ja all around -pelaaja, meille äärettömän käyttökelpoinen, kuvailee Sihvonen.

Julius Aaltonen muistetaan Steelers-vuosiltaan kovana taistelijana.

Steelersissä kapteenin nauhaa kantaneesta Jarno Mäkisestä Sihvonen odottaa yhtä joukkueen profiilipelaajista.

? Hän on loistava pallollinen puolustaja joka pystyy pelaamaan kaikissa tilanteissa. Olen äärettömän tyytyväinen Mäkisen siirtoon.

Kaksivuotisen sopimuksen tehnyt Pasi Järvinen on vielä nuorehko pelaaja, jolla on kokemusta useammasta liigaryhmästäkin.

? Pasi on todistanut, että pallo tarttuu räpylään. Tomi Aaltosen ja Pasin voimin peräpäämme on hyvin tilkitty ja lisäksi torjujien kesken syntyy terve kilpailuasetelma, uskoo Sihvonen.

Myös Järvinen sanoi, että neljän pelaajan siirtyminen LASBista ei ollut yhteinen päätös vaan jokaisen urheilijan oma ratkaisu.

? Olemme kaikki kunnianhimoisia kavereita ja halusimme eteenpäin.

Tässä SalBan maalinsuulla torjuva Pasi Järvinen tylsytti Steelersiä liigakarsinnan ottelussa keväällä 2016, vaikka Miiro Maunulalle tässä antautuukin.

Vuonna 1997 syntynyttä Elmeri Saukkosta Sihvonen pitää nopeana ja taitavana hyökkäyspään pelaajana.

? Nämä sopimukset julkistetaan nyt mutta neuvotteluja on käynnissä enemmänkin, sanoo Sihvonen.

Haussa on vielä ainakin yksi kovan luokan puolustaja ja “hyökkäyspään timanttinen tähti”.

Juha Reinikainen

Uusista pelimiehistä esittäytymässä olivat Julius Aaltonen (vas.), Jarno Mäkinen ja Pasi Järvinen. Valmentaja Jussi Sihvonen odottaa kaikilta tulokkailta kunnianhimoa ja halua edustaa nimenomaan Steelersiä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.