Tiistai 23.04.2024
Nimipäivät: Yrjö, Jyrki, Jyri, Jiri, Jori

Tuuli:
 

Sadat liikkuivat kesäkuussa

Lasten Liikunnan Tuki on tarjonnut kesäkuussa matalan kynnyksen liikuntapalveluita Hämeenlinnan kantakaupungissa ja pitäjissä. Erilaisissa liikunta- ja lajikerhoissa, liikuntapainotteisilla päiväleireillä ja liikuntaleikkikouluissa on ollut mukana yhteensä yli 200 lasta.

Koko perheen touhupäivillä on lisäksi liikkunut noin 100 touhuajaa päivää kohden. Myös aikuisille on ollut tarjolla omia kuntoliikuntatunteja. Lasten Liikunnan Tuki ry työllisti kesätoimintoihinsa 14?18-vuotiaita nuoria osana Hämeenlinnan kaupungin kesätyöllistämistä.

Erilaisissa ohjaustehtävissä kesäohjaajina toimi yhteensä noin 30 liikunnallista nuorta. Nuoret pääsivät muun muassa ohjaamaan omaa lajiaan mahdollisille tuleville lajin taitajille liikuntakerhoissa.

Myös loppukesälle on tiedossa toimintaa lapsille, perheille ja aikuisille. Aulangon Luontoliikuntakeskuksella eli ulkoilumajalla aloittaa heinäkuussa toimintansa uusittu Järvikahvila. Iltaisin Järvikahvilan yhteydessä järjestetään erilaisia tapahtumia heinä-elokuun aikana.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.