Maanantai 27.05.2024
Nimipäivät: Ritva

Tuuli:
 

Kielikahviloita ja naisten dialogia

Hämeenlinnan kaupunginkirjasto hankkiutuu kesällä 2019 Naisten dialogiset tilaisuudet kirjastoissa -hankkeen tilaisuuksissa myös kirjastojen ulkopuolelle.

Lauantaina 29.6. kello 10?11 kirjailija Henriette Kress vierailee Hauhon kesätorin ohjelmapaikalla. Käytännön lääkekasvit on esityksen aihe. Vieras on kirjoittanut suomeksi muun muassa neljä lääkeyrttikirjaa ja kirjan kasviaskarteluista.

Henrietten luennot ovat käytännönläheiset ja hauskat. Hän on myös tavattavissa tuokion kirjaston kojulla esityksen jälkeen.

Perjantaina 5.7. kello 17?18 on Hauhon kirjastolla (Punnanmäentie 18) vieraana eläinlääkäri Olga Kuksina, joka luennoi aiheesta koirien ja kissojen ensiapu.

Lauantaina 6.7. kello 10?11 Hauhon kesätorin ohjelmapaikalla tavataan Hauho-seuran historiantuntija Jouni Lehtonen. Matkaopas Jouni kertoo Hauhon lähihistorian retkeilykohteista.

Lauantaina 13.7. kello 11 on kielikahvila Hauhon kesätorilla. Tule puhumaan suomen kieltä! Hauhon kesätorin kielikahvilassa voi tavata myös kesähauholaisen esikoiskirjailija Pekka Arppen. Pekalta voi kysyä esimerkiksi kirjoittamisesta harrastuksena.

Hämeenlinnan keskustaan pääkirjaston suomen kielen kielikahvilaan voi tulla kesä?heinäkuussa tiistaisin kello 14. Selkolukemistolukupiiri on torstaisin kello 14. Kokoontumiset ovat Wetterhoffin kahvila Cafe Hoffissa (Palokunnankatu 9).

Heinäkuussa Hämeenlinnan pääkirjaston kielikahvilan ja lukupiirin vieraana on viikolla 30 kirjailija Nura Farah, jonka uusi romaani ilmestyy syksyllä. Ajantasaiset vierailutiedot löytää Vanamokirjastot.fi -verkkokirjaston etusivulta.

Aluehallintoviraston tukema hanke jatkuu vuoden loppuun erilaisin kokeiluin. Asiantuntija- ja toteutusapuna hankkeella on ollut ammattiopisto Tavastian opettaja Outi Bottas lasten, nuorten ja perheiden hyvää arkea tukevasta lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelmasta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.