Sunnuntai 24.09.2023
Nimipäivät: Alvar, Auno

Tuuli:
 

Rugbyseuralla ilmaiset treenit tammikuussa

Linnan miehet vääntämässä välierissä Turkua vastaan. Kuva: Juha Tamminen.

Hämeenlinnalainen Linna Rugby Club järjestää 7.1. alkaen ilmaisen tutustumistreenijakson, jonka kautta haetaan uusia harrastajia lajin pariin.
– Ottelun kokoonpanoon voi nimetä 23 pelaajaa, joten meillä on pienenä seurana jatkuva tarve ja haku päällä uusille harrastajille. Laji sopii hyvin erityyppisille henkilöille, sillä pelipaikasta riippuen kentällä on tarvetta niin kestävyydelle, nopeudelle kuin voimallekin, Linna rugbyn puheenjohtajana vuodenvaihteessa aloittanut Emma Kokkonen kertoo.
Linnalla on miesten ja naisten joukkueet. Alaikäraja harjoituksiin on 15 vuotta. Virallisissa otteluissa naisten pitää olla vähintään 16- ja miesten 17-vuotiaita.
– Olemme pyrkineet pitämään seuramaksut niin matalina, että nuorilla ja opiskelijoillakin on mahdollisuus osallistua seuran toimintaan, Kokkonen sanoo.
Miesten joukkue pelaa touko-kesäkuussa 1.-divisioonaa. Naisten joukkue tekee yhteistyötä SM-sarjan seurojen kanssa ja järjestää useiden seurojen yhteisiä harjoitusotteluita.
– Olemme mukana 6.1. Elenia-areenalla järjestettävillä Liikut Sää -messuilla, jossa lajiin pääsee tutustumaan jo ennen harjoituksia, Kokkonen kertoo.
Tammikuun harjoitukset järjestetään maanantaisin Säästöpankki-areenalla kello 21-22.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.