Torstai 20.06.2024
Nimipäivät: Into

Tuuli:
 

Maakunnallinen perheoikeuden yksikkö starttaa vuoden alussa

Uusi maakunnallinen Kanta-Hämeen perheoikeudellinen yksikkö aloittaa toimintansa vuoden 2019 alussa. Yksikkö tarjoaa perheoikeudelliset palvelut kaikille Kanta-Hämeessä asuville.

Toimipisteet sijaitsevat alkuvaiheessa Hämeenlinnassa ja Forssassa. Myöhemmin vuoden 2019 aikana myös Riihimäelle avataan toimipiste jonka avaamiseta viranomaiset ovat luvanneet tiedottaa lisää alkuvuoden 2019 aikana. Asiakkaat voivat hakeutua minkä tahansa toimipisteen palveluihin yhteisen ajanvaruksen kautta.

Kanta-Hämeen perheoikeudellinen yksikkö palvelee perheitä seuraavissa asioissa: Isyyden selvittämisasiat (siltä osin, kun sitä ei tehdä neuvolassa), lapsen huoltoa, asumista, tapaamista ja elatusta koskevien sopimusten vahvistaminen, tuomioistuimen pyytämien olosuhdeselvitysten laatiminen lapsen huoltoa-, asumista- tai tapaamista koskevissa asioiss, valvottujen ja tuettujen tapaamisten järjestäminen ja adoptioneuvonnan järjestäminen.

Perheoikeudellinen yksikkö palvelee asiakkaita arkisin virka-aikana. Lastenvalvojien ja sosiaalityöntekijöiden luona asioidaan ainoastaan ajanvarauksella. Tarkemmat yhteystiedot löytyvät 14.1.2019 alkaen Hämeenlinnan kaupungin nettisivuilta.

Kanta-Hämeen perheoikeudellinen yksikkö on suljettuna 1.1.?13.1.2019 toiminnan käynnistämisen takia. Ajanvaraus ja asiakaspalvelu uudessa Kanta-Hämeen perheoikeudellisessa yksikössä alkaa 14.1.2019.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.