Maanantai 27.05.2024
Nimipäivät: Ritva

Tuuli:
 

RUGBY: Linna piti paikkansa SM-sarjassa ja hakee uusia pelaajia

Linnan Timo Sokka, Santtu Salmén ja Max Maetoloa saivat Kuopion hyökkääjän polvilleen lauantaina.

Linna Rugby Club säilytti SM-sarjapaikkansa Kuopiossa lauantaina pelatussa jumbofinaalissa. Pakkovoiton edessä ollut Kuopio piti koko ottelun ajan Linnan kovilla vahvojen forward-pelaajiensa johdolla.

Kuopiolaiset johtivat ottelua kahteen otteeseen, mutta hämeenlinnalaiset onnistuivat torjumaan useimmat kotijoukkueen rynnistykset ja iskemään auenneista paikoista.

Kolmesti Kuopio pääsi jo Linnan maalialueelle, mutta ei saanut painettua palloa maahan asti.
Voitolla luvuin 15-17 (5-5) Linna säilytti paikkansa SM-sarjassa kaudelle 2018.

Linna kamppaili koko kesän liian kapealla pelaajarungolla, jota pienensivät vielä useat loukkaantumiset ja parin pelaajan pitkä kuntoutumisjakso.

Moneen matsiin joukkue lähti vain parin vaihtopelaajan voimin, mikä antaa rugbyssa suuren hyödyn täydellä pakalla pelaavalle vastustajalle.

Lauantaina Kuopiossa nähtiin peräti kolme pitkään sivussa ollut Linnan pelaajaa ensimmäistä ja viimeistä kertaa kentällä tällä kaudella.

Pärjääminen korkeimmalla sarjatasolla vaatii lisää pelaajia, minkä vuoksi Linna järjestää 18.-28. syyskuuta ilmaisen rugbyn peruskurssin.

Kurssin kautta otetaan pelaajia niin miesten kuin naistenkin joukkueisiin. Alaikäraja on 15 vuotta, mutta muita vaatimuksia osallistujille ei ole.

Kurssi alkaa tänään maanantaina Pullerilla kello 18.30 ja jatkuu torstaina sekä samoina päivinä ensi viikolla. Kurssille voi tulla mukaan myöhemminkin, jos ensimmäinen kerta jää väliin.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.