Tiistai 20.02.2024
Nimipäivät: Heli, Helinä, Hely

Tuuli:
 

Puolustaja Arto Laatikainen siirtyy HPK:oon

HPK on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen Arto Laatikaisen kanssa. 38-vuotias puolustaja pelasi kahdella viime kaudella Ilveksessä ja sitä ennen Kärpissä. HPK Liiga Oy:n urheilujohtaja Mika Toivola kertoo Laatikaisen olevan tärkeä palanen Kerhon puolustuksessa.

? Lähtökohta oli se, että puolustuksemme tarvitsee lisää kokemusta. Meillä on paljon lupaavia nuoria pakkeja, mutta kokemustakin tarvitaan. Arto on urheilullinen, isot minuutit pelaava puolustaja. Hän on luotettava kahden suunnan pakki.

Laatikainen kertoo olevansa erittäin motivoitunut uuteen kauteen.

? HPK:n soitto tuntui tietysti todella hyvältä. On hieno tilaisuus päästä edelleen pelaamaan Liigaa. Kerhossa pelaa paljon nuoria pelaajia, ja se on ollut koko Liigan kuva jo useamman vuoden. Siinä sivussa pysyy myös itse nuorena.

? Toivottavasti pystyn vastavuoroisesti auttamaan tilanteen tullen muutamilla tipseillä. Se lähtee kuitenkin jokaisesta pelaajasta itsestään, koutsaamaan ja väkisin vinkkejä tyrkyttämään en ole tulossa.

HPK palaa omatoimijaksolta ensi maanantaina. Toivolan mukaan lisävahvistuksia tulee joukkueeseen tarvittaessa myöhemmin.

? Seuraavat kaksi, kolme viikkoa otetaan rauhassa. Lähdemme pelaamaan harjoitusotteluita nykyisellä kokoonpanolla.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.