Sunnuntai 16.06.2024
Nimipäivät: Päivi, Päivikki, Päivä

Tuuli:
 

Pelaajapula näkyy Linna Rugbyn otteissa

Linna Rugby joutui pelaamaan Jyväskylässä vain yhden vaihtopelaajan voimin. Kuva: Timo Sokka

Linna Rugby Clubista ei ollut vastusta Jyväskylälle rugbyn SM-sarjassa lauantaina. Kotijoukkue Jyväskylä taistelee sarjan piikkipaikasta, eikä antanut vieraille mahdollisuutta pistetilin kartuttamiseen. Luvuin 76?15 päättyneessä ottelussa hämeenlinnalaisten puolustusta puhkoi varsinkin useamman hattutempun tällä kaudella tehnyt Jyväskylän Matti Keränen.

Linna sai ensimmäisellä puolikkaalla kolme pistettä Joonas Koskelaisen rangaistuspotkulla.
Toisella puoliajalla Linna pääsi hieman paremmin pelistä kiinni, vaikkei pystynytkään uhkaamaan kotijoukkueen vankkaa johtoasemaa. Linnan pisteistä vastasivat tryn ja lisäpistepotkun tehnyt Joonas Koskelainen sekä maaliviivan kertaalleen ylittänyt Santtu Salmén.

Linnan alavireiseen kauteen yhtenä syynä on ollut pelaajapula. Jyväskylässä joukkueella oli vain yksi vaihtopelaaja 15 pelaajan avauskentällisen lisäksi. Kokoonpanon voi merkitä korkeintaan 8 vaihtopelaajaa. Seura järjestää syyskuun 18.?28. päivänä ilmaisen alkeiskurssin, jonka kautta haetaan uusia pelaajia miesten ja naisten joukkueisiin.

Kurssin alaikäraja on 15 vuotta. Harjoitukset järjestetään maanantaisin ja torstaisin Pullerilla kello 18?20.30. Kurssille ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Varusteiksi tarvitaan sään mukaiset urheiluvaatteet, vesipullo ja nappikset tai lenkkarit. Hammassuojat kannattaa ottaa mukaan, mutta ne eivät ole pakolliset.

Linnalla on kesän peleissä jäljellä neljä ottelua. Seuraavaksi joukkue pelaa kotiottelun Lammilla, jossa vastassa on jaettua ykkössijaa Jyväskylän kanssa pistetaulukossa pitävä Warriors Helsingistä.

Linna on sarjassa toiseksi viimeisenä, viidentenä. Alapuolella on Kuopio Rugby Club. Sarjassa viimeiseksi jäänyt putoaa suoraan 1.-divisioonaan.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.