Torstai 25.04.2024
Nimipäivät: Markku, Marko, Markus

Tuuli:
 

Paukun Supertytöt upealla suorituksella ylempään loppusarjaan

Paukun Supertytöt ottivat komean voiton 2?0 (5?1, 5?1) Pöytyästä runkosarjan viimeisessä ottelussa.  Paukkulaiset tarvitsivat 2?0-voiton ottelusta, muutoin Pöytyä olisi mennyt ylempään jatkosarjaan ja Paukku jäänyt alempaan.

Hämeenlinnan Paukun tytöt etenivät Superin ylempään jatkolohkoon. Ylemmän jatkolohkon ensimmäinen kotiottelu pelataan alustavasti 7.6.

Hämeenlinnan Paukun tytöt etenivät Superin ylempään jatkolohkoon. Ylemmän jatkolohkon ensimmäinen kotiottelu pelataan alustavasti 7.6.

Ottelu alkoi tasaisena ja Pöytyä meni johtoon 1?0. Paukku tuli tasoihin 1?1. Paukku sai kuitenkin tehtyä neljä juoksua vielä lisää ja jakso meni Paukulle 5?1. Toiselle jaksolle Paukku sai vahvan lähdön. Pöytyä aloitti sisällä ja paukkulaiset tekivät nopeaan tahtiin kolme paloa, jonka jälkeen omalla sisävuorolla neljä juoksua.

Kun jakson edetessä  mainion pelin pelannut etenijäjokeri Annariikka Hietala teki upean kunnarin kakkosrajasta oli peli 5?1 ja näin ollen koko peli Paukulle suoraan 2?0.

Erityisesti ulkopelissä Paukku pelasi koko joukkueella erittäin vahvasti. Virheitä ei tullut ja kun vielä lukkari Heikkilä pelasi vahvasti lautasen äärellä, oli Pöytyäläisten vaikeaa onnistua lyöntipelissään. Myös sisäpeli lähti parin ensimmäisen vuoroparin jälkeen kulkemaan. Myös sisäpelissä tuli onnistumisia ja hyviä suorituksia laajalla rintamalla.

A-lohko oli tasainen ja kova. Jatkoon meni Rauman Fera sekä Hyvinkään Tahko ja Paukku. Vastaan tulee B-lohkon kolme parasta Nurmo1, Seinäjoki1 ja Pori. Nämä kuusi joukkuetta muodostavat jatkolohkon G ja ne pelavaat uuden kaksinkertaisen jatkosarjan. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.