Tiistai 23.04.2024
Nimipäivät: Yrjö, Jyrki, Jyri, Jiri, Jori

Tuuli:
 

Panssari CC:hen lähes 600 ajajaa

Kotimaisen offroad-moottoripyöräilyn cross countryn kesäkauden avaukseen Panssari CC:hen ilmoittautui määräaikaan mennessä lähes 600 ajajaa. SM-sarjan ensimmäinen osakilpailu houkutteli 30 ilmoittautunutta.

Kuvassa korkeimmalla korokkeella cross countryn Suomen mestari ja enduron maailmanmestari 2016 Eero Remes. Remes on kotimaassa kilpaillut myös Daytona Motorsportin väreissä. Daytona tuo maahan TM-pyörämerkkiä, jonka tehtaan palkkalistoilla Remes ajaa enduron MM-sarjassa. Daytonan tilat ovat Hämeenlinnassa. Tänä vuonna Remes ei aja Parolannummella, koska hän on samaan aikaan enduron MM-sarjan parissa Espanjassa.

Cross countryn vuoden ensimmäinen kesäkilpailu sekä Suomen mestaruussarjan avaus järjestetään Parolannummella lauantaina 22. huhtikuuta. Panssari CC VIII -kilpailun ilmoittautuminen päättyi sunnuntaina ja kaikki luokat huomioiden mukaan on lähdössä 587 ajajaa.

Suurin edustus on Hämeenlinnan Moottorikerholla, jonka väreissä päivään on lähdössä 63 kuljettajaa.

Eniten ilmoittautuneita on perinteiden tapaan harraste-luokassa, jonka listoille nimensä laittoi 253 ajajaa.

Panssari CC VIII -kilpailun järjestävät Kangasalan Moottorikerho ja ISDE-tukiryhmä. Kilpailun ilmoittautumis- ja mainostuotot ohjataan kulujen jälkeen enduron Suomen maajoukkueiden syksyiseen MM-kilpailumatkaan Ranskaan.

Marko Vihriä

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.