Tiistai 21.05.2024
Nimipäivät: Kosti, Konsta, Konstantin

Tuuli:
 

Oilers-trilleri kääntyi Steelersin eduksi

Pasi Järvinen kesti Oilersin loppuminuuttien paineen.

Steelers ja Oilers jatkavat keskinäisissä kohtaamisissaan niukkojen voittojen vuorotahdissa. Lauantaina Steelers pelasi kahden kauden aikana neljännen runkosarjapelinsä Oilersia vastaan ja ottelu päättyi neljännen kerran maalin erolla. Peli oli myös neljäs peräkkäinen Steelers-ottelu joka päättyi maalin erolla.

Tällä kertaa Steelers oli vähämaalisessa ottelussa parempi 3?2 (1?0, 0?2, 2?0).

? Voitto tuli tärkeään paikkaan, pisteet ovat nyt kultaakin kalliimpia. Suunta on pelillisesti ollut ylöspäin ja nyt meidät vihdoin palkittiin. Maistuu uskomattoman hyvälle, sanoi kolmella Veikkauksen pörssipisteellä ja Steelersin parhaana palkittu maalivahti Pasi Järvinen.

Steelersin Heikki Hätönen kukitettiin 200. tehopinnan johdosta.

Steelers aloitti ottelun vahvasti muttei saanut osumia alkuminuuttien paikoistaan. Avauserän puolivälin paikkeilla Oilers puolestaan lämpeni pyörittämään hyökkäyspeliään näyttävästi. Ensimmäisen maalin teki kuitenkin Steelers ja Aleksanteri Ihalainen ajassa 13.31.

? Ensimmäinen erä oli meiltä parasta peliä vaikka menikin kaverille. Toinen erä taas ei ollut mielestäni kummoinen, vaikka saimmekin siinä pari maalia, Oilersin päävalmentaja Heikki Luukkonen sanoi.

Steelers loi toisessa erässä hyviä tekopaikkoja, muttei onnistunut maalinteossa. Tässä irtopalloa kärkkyy Timo Johansson.

Oilers meni toisessa erässä Severi Korhosen ja Riku Holopaisen maaleilla 1?2-johtoon, kun taas Steelers kolautteli palloa tolppiin. Joonas Kaltiainen Oilers-maalilla teki erässä yhdeksän tärkeää torjuntaa.

Kolmannessa erässä Steelers siirtyi peluuttamaan kahta kentällistä ja onnistui nousemaan tasoihin ja ohi. Steelersin päävalmentaja Jussi Sihvonen oli ylpeä joukkueensa jaksamisesta.

? Tämä oli kolmas peli viikon sisään eli kuntomme kyllä kestää. Maalin tappioita on ollut riittävästi joten olen todella tyytyväinen. Kaikki kentällisemme menivät vielä uusiksi viime pelistä, Sihvonen puhkui.

Ville Lastikan ampuma pallo on kolahtamassa tolppaan.

Tavoitteena Sihvosen mukaan ei ollutkaan pelata yleisölle vaan voitosta.

? Game planimme toimi, meillä on Oilersia vastaan toimiva systeemi ja Pasi oli mies paikallaan maalilla.

Julius Aaltonen on noussut sotimaan Oilers-maalin edustalle.

Ville Lastikka onnistui lukuisten hyvien maalipaikkojen jälkeen tasoittamaan ajassa 47.10. Voittomaalin laukoi ylivoimalla Timo Johansson ajassa 53.46. Syötön molempiin maaleihin tarjoili Markus Sipronen.

? Kolmas erä harmittaa kovasti. Söhräsimme maalipaikoista, yksi tyhjä maalikin oli jo tarjolla mutta tulosta täytyy kunnioittaa, Oilersin Luukkonen sanoi.

Ville Lastikan tasoitus uppoaa Oilers-maaliin.

Kun Rauman SalBa hävisi tänään, onnistui Steelers karistamaan suoran putoamisen peikon taas vähän kauemmaksi. Steelersillä on runkosarjaa jäljellä vielä neljä ottelua.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.