Maanantai 02.10.2023
Nimipäivät: Valio

Tuuli:
 

Wanaja Festival julkisti uusia esiintyjiä

Viime vuonna loppuunmyyty Wanaja Festival tuo Hämeenlinnan viihtyisään Linnanpuistoon jälleen 6.?7.7. maan ykkösrivin artistit, kun jo julkistettujen esiintyjien Cheekin, Nylon Beatin, Michael Monroen, JVG:n, Kaija Koon, SANNIn ja Neljä Ruusua -yhtyeen lisäksi ohjelmakaartiin liittyvät maaliskuussa loppuunmyytyjä areenoita kiertävä Apulanta, Emma-palkittu Reino Nordin, Vuoden naisartisti ja radiosoittolistan ykköstilaa ?Tornado? biisillään hallitseva Evelina sekä bilehittikone Teflon Brothers.

Uuden materiaalin myötä festarilavoille palaavat myös Jenni Vartiainen ja uudistunut ABREU. Lisäksi yleisöä viihdyttävät juhlavuottaan viettävä, Pohjanmaan rock-pohatta, Klamydia sekä viime kesänä näyttävän paluun lavoille tehnyt Pikku G. Lisää ohjelmajulkistuksia on luvassa vielä kevään aikana.

Vuosittain suosiotaan kasvattanut Wanaja Festivalin VIP-alue on puitteiltaan ja palveluiltaan ensiluokkainen.

Dingo esiintyi viime kesän Wanajassa.

? Alueen viihtyvyyteen ja VIP-alueen palveluihin on kiinnitetty tänä vuonna erityistä huomiota ja asiakkaiden toiveet on pyritty huomioimaan mahdollisimman hyvin. VIP oli viime kesänä loppuunmyyty, joten liput kannattaa hankkia ajoissa. Wanaja Festival juhlii tänä kesänä 15-vuotista taivaltaan ja synttäreiden kunniaksi VIP-asiakkaille on luvassa yllätyksiä, kommentoi tuottaja Sarianna Matikainen.

Tapahtuman kahden päivän festivaali- ja VIP-lippujen ennakkomyynti alkoi jo viime vuonna. Nyt myyntiin tulevat myös yhden päivän festivaali- ja VIP-liput. Viime kesänä suuren suosioon saaneet, 3?10- vuotiaille suunnatut lastenliput ovat tulossa myyntiin myöhemmin. Wanaja Festivalin tapahtuma-alue on ikärajaton, mutta järjestäjä suosittelee alle 12-vuotiaiden saapuvan paikalle vanhemman tai huoltajan seurassa.

Päiväkohtaiset esiintyjät:

  • PERJANTAI: Nylon Beat, Apulanta, JVG, Pikku G, Neljä Ruusua, Evelina, Reino Nordin, Klamydia
  • LAUANTAI: Cheek, SANNI, ABREU, Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Michael Monroe, Teflon Brothers

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.