Perjantai 26.04.2024
Nimipäivät: Terttu, Tessa, Teresa

Tuuli:

Miettinen juhli Aulangolla

Tawast Cycling Clubin (TCC) 10-juhlavuosi sai lauantaina kultaiset reunukset, kun seuraan täksi kaudeksi siirtynyt Olli Miettinen voitti Aulanko MTB:n 50 kilometrin sarjan. Miettinen, Jeremias Holmberg ja Joonas Pessi irtautuivat muista selkeästi ja ratkoivat kärkisijat lopussa minuuttikaupalla muiden edellä.Nopeudestaankin tunnettu Miettinen oli maalialuetta kiertäneellä loppulenkillä terävin ja tuuletti oman seuransa järjestämän kisan voittoa viisi sekuntia ennen Holmbergiä.
Olli Miettinen ja voittajan tuuletus.

? Pääsin aika hyvin kontrolloimaan vauhtia ja tunnen yleensä kuntoni aika hyvin, Miettinen totesi maalissa.

Kilpailu keräsi lähes 200 osallistujaa reitille, jolla riittää korkeuseroja ja teknistä vaikeutta. Välillä tuulinen ja koleakin keli yhdistettynä viime viikkojen sateisiin teki reitistä paikoin todella vaativan. Miettisen haasteita kilpailuun lisäsi se, että hän on harjoitellut täksi kaudeksi rinnakkain sekä triathlonia että pyöräilyä. Tiivis viikon valmistautuminen ja keskittyminen vain pyöräilyyn kuitenkin kannatti.

? Huomenna aletaan taas takoa kroppaan kolmea lajia, Miettinen kommentoi.

Naisten pitkän matkan voitti Marja Penttilä. 25 kilometrillä naisten ykkönen oli Kati Tenhola ja miesten Pekka Hämäläinen.