Torstai 23.05.2024
Nimipäivät: Lyydia, Lyyli

Tuuli:
 

Linna Rugby Club luopuu sarjapaikasta miesten 1.-divisioonassa

Linna Rugby Clubin miesten sarjaottelut on toistaiseksi pelattu. Toimintaa aiotaan kuitenkin rakentaa uudelle pohjalle. Kuva: Arkisto / Juha Tamminen

Linna Rugby Club luopuu miesten 1.-divisioonan sarjapaikasta kaudella 2019. Ykkösdivariin seura siirtyi viime vuonna kolmen pääsarjakauden jälkeen omasta tahdostaan pelaajapulan takia.

Syynä on nytkin pelaajapula, jota yritettiin korjata viime hetkiin asti. Joukkue ei olisi pelaajistossa tapahtuneiden muutosten jälkeen ja ottelukohtaisten ennakkoilmoittautumisten perusteella saanut 15 pelaajan avauskokoonpanoa yhteenkään peliin.

Seura yritti talvikaudella 2018-2019 ja kevään aikana rekrytoida uusia pelaajia useilla alkeiskursseilla ja tiedottaen toiminnastaan ja harrastusmahdollisuudesta aktiivisesti.

Uusien pelaajien määrä ei kuitenkaan riittänyt korvaamaan ?eläköitymisistä? ja muista syistä johtunutta pelaajapoistumaa.

Linna Rugby Club ry jatkaa toimintaansa. Seura aikoo käyttää kuluvalta kesältä vapautuneen ajan hyödyksi ja rakentaa miesten joukkueen toiminnan uudelle pohjalle. Tavoitteena on myös seuran oman junioritoiminnan aloittaminen.

Linna Rugby Clubin naiset pelaavat tänä kesänä yhteisjoukkueena Helsingin Warriorsin kanssa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.