Tiistai 06.06.2023
Nimipäivät: Kustaa, Kyösti, Kustavi
Hämeenlinna
Selkeää
9°C
Tuuli: 2 m/s WNW
 

Liikuntatiloissa rajoitukset ja sulut jatkuvat vuodenvaihteen yli

Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy on tiedottanut jatkavansa liikuntatilojen käyttöä koskevia rajoituksia. Rajoitukset perustuvat viranomaisten määräyksiin ja suosituksiin koronapandemiatilanteen aikana.

Kaikki sisäliikuntatilat, kuntosalit, uimahallit ja jäähallit pidetään suljettuina 10.1.2021 saakka. Kuntosalikortteihin ja uimahallin sarjakäynteihin tehdään voimassaoloajan pidennykset ja tilojen käyttövuorot perutaan automaattisesti Timmi-varausjärjestelmästä.

Koulujen liikuntasalien osalta ilta- ja viikonloppukäyttö pidetään keskeytettynä 17.1.2021 saakka. Lasten ja nuorten liikuntaryhmät (erityislasten Sporttikerho) käynnistyvät viikolla 2 eli 11.1.2021 alkaen.

Aikuisten ja ikääntyneiden liikuntaryhmät käynnistyvät viikolla 3, 18.1.2021 alkaen. Hämeenlinnan Liikuntahallien sisäliikuntatilojen käyttö koulujen liikuntatunneilla pidetään keskeytettynä 10.1.2021 asti, ulkokenttiä on mahdollista edelleen käyttää liikuntatunneilla.

Tekonurmikentällä pääsee harjoittelemaan turvamääräyksiä noudattaen.

Jalkapallon tekonurmikenttä pidetään auki toistaiseksi, pukutilat pidetään suljettuina ja harjoitustoiminnalta edellytetään tiukkojen turvamääräysten ja -etäisyyksien noudattamista. Liikuntahallien seuroille vuokraamat tilat pidetään suljettuna 10.1.2021 saakka.

Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle OKM:n määritelmän mukaisesti, maajoukkuetoiminnalle, Olympiakomitean tukiurheilijoille ja OKM:n apurahaurheilijoille, palloilulajeissa SM-sarjan ja 1. divisioonan tasoilla.

Pääsarjatason otteluita voidaan pelata sulkuaikana noudattaen aluehallintoviraston määräystä yleisötapahtumien osalta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.