Maanantai 24.06.2024
Nimipäivät: Johannes, Juhani, Jussi, Jani, Janne

Tuuli:
 

Joulupuu-keräys tuotti toista tuhatta lahjaa

Joulupuu-keräykseen osallistuttiin innolla.

Joulupuu-keräys tuotti toista tuhatta lahjaa ja lähes 3.000 euron arvosta rahalahjoituksia hämeenlinnalaisille ja hattulalaisille lapsille ja nuorille. Joulupuu on monille yrityksille ja yksityishenkilöille tapa auttaa ja jakaa joulumieltä sitä eniten kaipaaville.

Joulupuu-keräys järjestettiin Hämeenlinnassa jo neljättätoista kertaa. Haastavasta vuodesta huolimatta keräys pystyttiin järjestämään riittävistä hygieniatoimista huolehtien. Ensimmäistä kertaa tänä vuonna lanseerattiin myös sähköinen eJoulupuu-keräys, jossa lahjoituksen pystyi tekemään vaikka kotisohvalta.

Joulupuu-keräyksen tunnettavuus on kasvanut maanlaajuisesti ja keräys on tavoittanut yhä useampia lahjoittajia useissa eri kaupungeissa.

– Joulupuu on meille Nuorkauppakamarissa perinteinen ja tärkeä projekti, on ollut jälleen ilo huomata ihmisten sekä yhteisöjen ja meidän yhteistyökumppaneiden halu auttaa alueen lapsia ja nuoria, Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Simo Engbom kertoo.

Joulupuu-lahjakeräys päättyi viime sunnuntaina. Lahjat toimitettiin Hämeenlinnan ja Hattulan sosiaalitoimiin jatkokäsittelyä varten. Lahjat lajitellaan tuoteryhmittäin, jonka jälkeen ne odottavat pääsyä aaton innokkaille avaajille. Sosiaalitoimen asiakkaita tuntevat virkailijat varmistavat, että lahjat tavoittavat oikeat lahjansaajat

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.