Tiistai 16.07.2024
Nimipäivät: Reino

Tuuli:
 

Liikuntahallit sulkee sisähallit nyt myös alle 20-vuotiailta

Kanta-Hämeen pandemiaryhmä on tänään antanut oman suosituksensa rajoitusten kiristämisestä ja ulottamisesta 15.2.2021 saakka. Näiden pohjalta Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:n hallitus on päättänyt omista toimenpiteistään.

Hämeenlinnan ja Lammin uimahallit ja Liikuntahallien hallinnoimat kuntosalit pidetään suljettuina 15.2.2021 asti. Liikuntahallien sisäliikuntatilat, jäähallit, palloiluhalli sekä koulujen liikuntasalit ilta- ja viikonloppukäytön osalta pidetään suljettuina 15.2.2021 asti. Myös alle 20-vuotiaiden lasten ja nuorten ohjattu harrastustoiminta keskeytetään tilapäisesti. Seurojen kuukausivuokratut tilat suljetaan 15.2.2021 saakka.

Myös Liikuntahallien järjestämät lasten ja nuorten liikuntaryhmät keskeytetään toistaiseksi. Liikuntalukkari-toiminta keskeytetään toistaiseksi. Liikuntahallien järjestämät työikäisten ja eläkeläisten sisäliikuntaryhmät pysyvät keskeytettynä toistaiseksi. Halliyleisöluistelu, Megajumppa ja Lavis pysyvät keskeytettynä toistaiseksi.

Jalkapallon tekonurmikenttä pidetään auki toistaiseksi. Harjoitustoiminnalta edellytetään tiukkojen turvamääräysten ja -etäisyyksien noudattamista sekä toiminta suositellaan
jaettavaksi enintään 10 hengen ryhmiin.

Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle OKM:n määritelmän mukaisesti, maajoukkuetoiminnalle, Olympiakomitean tukiurheilijoille ja OKM:n apurahaurheilijoille. Joukkueurheilun osalta harjoitusmahdollisuudet turvataan aikuisten kahden ylimmän sarjatason (ml. jalkapallon Kakkonen) joukkueille sekä valtakunnallisia sarjoja pelaaville A-, B-, ja C-junioreille niissä lajeissa, joissa kilpailukausi on käynnissä. Harjoittelun on tapahduttava pienryhmissä, kunnes sarjatoiminta käynnistyy. Seuroilta edellytetään ehdotonta turvamääräysten, turvavälien ja hygienian noudattamista. Mikäli rikkomuksia havaitaan, keskeytetään toiminta välittömästi.

Hämeenlinnan Urheilupuiston ulkojää ja ladut Pullerilla sekä Kaurilan kentällä ovat käytössä normaalisti sään niin salliessa. Hämeenlinnan Liikuntahallien tilat ovat päivisin koulujen liikunnanopetuksen käytössä. Käytössä tulee huomioida koulujen omat ohjeistukset.

Liikuntahallit järjestää kuitenkin ohjattua maksutonta toimintaa ulkona alle kymmenen hengen pienryhmissä erillisen ohjelman mukaisesti. Tarjolla on esimerkiksi ohjattua lumikenkäilyä, sauvakävelyä, toiminnallista harjoittelua sekä ulko- ja virtuaalijumppia.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.