Maanantai 15.07.2024
Nimipäivät: Rauni, Rauna

Tuuli:
 

Leskinen ja Kulmala jatkavat Hämeenlinnassa

Amerikkalaisen jalkapallon Hämeenlinna Huskiesin riveissä jo viime kaudella 1.-divisioonassa esiintyneet laitahyökkääjä Ottopekka Leskinen ja tukimies Mika Kulmala ovat solmineet jatkosopimukset Hämeenlinna Huskiesin kanssa.

Leskinen oli viime kaudella joukkueen ykköslaitahyökkääjä. Kahdeksassa ottelussa hänen tilastoihinsa kirjattiin 24 kiinniottoa, viisi touchdownia ja yhteensä 400 jaardia. Ennen Hämeenlinnaan siirtymistään Leskinen oli 1.-divisioonan laitahyökkääjätilaston ykkönen Tampere Saintsin riveissä. Tampereella Leskisen pelinrakentajana toimi aiemmin talvella Hurttalaumaan sopimuksen tehnyt Lari Siitonen.

Laitahyökkääjä Ottopekka Leskinen jatkaa peliuraansa Hämeenlinna Huskiesissa. (Kuva: Anu Tiilikainen)

Laitahyökkääjä Ottopekka Leskinen jatkaa peliuraansa Hämeenlinna Huskiesissa. (Kuva: Anu Tiilikainen)

Mika Kulmala puolestaan oli Hurttapuolustuksen kotimainen tukipilari 1.-divisioonassa. Jyväskylän Jaguaarien kasvatti sijoittui toiseksi Huskiesin taklaustilastoissa kaudella 2015. Seitsemässä pelaamassaan ottelussa Kulmalan saldona oli 31 taklausta ja yksi syötönkatko. Hyökkäyksen puolellakin viihtyvä Kulmala kantoi palloa keskushyökkääjänä neljä kertaa, kymmenen jaardin keskiarvolla ja teki lisäksi yhden touchdownin.

Joukkueen päävalmentaja Stan Bedwell oli tyytyväinen kahden tärkeän jatkosopimuksen varmistuttua. Hänen mukaansa menestysprojektin tärkein osatekijä on pelaajien sitouttaminen.

? Siitä asti kun itse allekirjoitin sopimuksen, olemme tehneet töitä saadaksemme nämä kaverit takaisin Hämeenlinnaan. Leskinen oli viime kaudella johtava laitahyökkääjämme ja odotamme häneltä vieläkin isompaa roolia Air raid -hyökkäyssysteemissämme tänä kesänä.

? Kulmala oli Joel Sislerin jälkeen toiseksi paras taklaajamme kaudella 2015 ja monipuolisena pelaajana hän osoittanut avainpelaajan elkeitä myös hyökkäyksessä.

Bedwellin mukaan joukkueen rakentaminen on edelleen kesken ja lisävahvistuksia on odotettavissa lähiviikkoina. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.