Torstai 30.11.2023
Nimipäivät: Antti, Antero, Atte

Tuuli:
 

Lastenyhtye Mimmit esiintyy kirjastossa

Mimmit on sisarusparin, Pauliina Lerche ja Hannamari Luukkanen, muodostama suosittu lastenyhtye. He ovat kiertäneet Suomea ristiin rastiin jo melkein kymmenen vuotta. Lisäksi he ovat esiintyneet myös Japanissa, Saksassa, Belgiassa, Hollannissa ja Ruotsissa. Ensi viikon lauantaina esiintymisareenana on Hämeenlinnan pääkirjasto.

Mimmien musiikki on saanut vaikutteita eri maiden kansanmusiikista, erityisesti suomalaisesta ja karjalaisesta perinteestä. Joissain kappaleissa on myös ripaus jazzia, poppia ja bluegrassia. Monilahjakkaat sisarukset tunnetaan paitsi musiikistaan myös Mimmikoto tv-sarjasta ja kirjoista. Pauliina Lerche vastaa Mimmien kappaleista ja on kirjoittanut Mimmit-kirjat. Hannamari Luukkanen on ammatiltaan toimittaja mutta ehtii onneksi olemaan välillä myös Mimmi.

Hannamari Luukkanen ja Pauliina Lerche ovat Mimmit.

Hannamari Luukkanen ja Pauliina Lerche ovat Mimmit.

Suurin osa faneista on 3?8-vuotiaita, mutta Mimmien musiikki sopii kaikenikäisille.

? Mimmien musiikissa tärkeää ovat erilaiset akustiset soittimet ja reipas, iloinen meininki. Yhtye saa paljon palautetta siitä, että ihanaa kun on lastenmusiikkia, jota aikuinenkin jaksaa kuunnella, kertoo Pauliina Lerche.

Mimmien keikoilla yleisö pääsee aina mukaan menoon. Mimmit tanssittavat ja leikittävät lapsia ja aina saa myös laulaa mukana. Keikoilla on mukana myös Mimmipussi, josta paljastuu jännittäviä vihjeitä. Konsertin jälkeen lapsilla on mahdollisuus tavata Mimmejä, saada nimmarikortti ja päästä yhteisvalokuvaan.

Lastenyhtye Mimmit Hämeenlinnan pääkirjastossa (Lukiokatu 2) lauantaina 19.3. kello 14. Vapaa pääsy.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.