Perjantai 29.03.2024
Nimipäivät: Jouni, Joni, Joonas, Joona, Jonne

Tuuli:

KooVee pidensi Steelersin tappioputkea Salibandyliigassa

Steelers-kapteeni Jarno Mäkinen teki kolmannessa erässä komealla soololla alivoimamaalin mutta loukkasi samalla polvensa. Heikki Hätönen (6) onnistui myös maalinteossa päätöserässä.

Steelers on ajautunut Salibandyliigassa tappioputkeen. Perjantaina KooVee haki Elenia-Areenalta vieraspisteet numeroin 4?7 (1?2, 1?3, 2?2) ja aiheutti Steelersille viidennen peräkkäisen tappion.

? Kaikessa tekemisessämme näkyy huolimattomuuden lisäksi turhautuminen ja siitä pitää päästä eroon keinolla millä hyvänsä, ruoti päävalmentaja Jussi Sihvonen joukkueensa esitystä.

Lähes 600 katsojaa näki punapaitaisten karkaavan Samuli Segermanin ja Samuli Salomaan (2+2) maaleilla 0?2-johtoon vähän yli kahdeksassa minuutissa. Erän toisella puolikkaalla Steelers pääsi yrittämään kahdesti kavennusta ylivoimalla ja Jasse Kuusiston jäähyn loppusekunneilla Ville Lastikka (1+1) onnistuikin Aleksanteri Ihalaisen syötöstä.

Steelersin kakkoskentällinen teki kaikki joukkueensa maalit. Kuvassa maalipaikkaa hakee Ville Lastikka.

Torjunnat ottelussa menivät maalivahtien Pasi Järvisen ja Arvid Vonkin kesken tasan 17?17. Steelersin kauden toistaiseksi tehokkain pelaaja Timo Johansson pääsi sekä ensimmäisessä että toisessa erässä koittamaan monta kertaa nokikkain KooVee-vahti Vonkin ohittamista, mutta turhaan.

? Olen tyytyväinen voitosta, mutta esityksessä oli parannettavaa, erityisesti pallollisessa pelaamisessa. Menetimme palloja mutta kaveri oli tehoton ja Vonk hyvä niissä kohdissa missä hölmöiltiin, ruoti ottelua KooVee-käskijä Valtteri Sainio.

Toisessa erässä KooVee hyödynsi vastahyökkäyksellä ja vastahyökkäyksestä tuomitulla rankkarilla Steelersin tehottomuuden, ennen kuin Markus Sipronen (1+1) toi Lastikan syötöstä Steelersin tilanteeseen 2?4.

Timo Johansson ei onnistunut lukuisista hyvistä paikoistaan. Arvid Vonk KooVeen maalilla oli ratkaisupaikoissa hyvä ja palkittiin kahden pinnan pelaajana eli hopealla.

Illan kultapalkittu pelaaja Samuli Salomaa otti sen jälkeen ratkaisijan viittaa syöttämällä Perttu Koljosen maalin ja tekemällä kolmannen erän alussa illan toisella osumallaan numeroiksi jo 2?6. Koljonen (2+1) taas viimeisteli KooVeen seitsemännen maalin ja palkittiin pronssilla.

Jussi Sihvonen yritti herätellä joukkuettaan aikalisällä jo 50 minuutin jälkeen. Heikki Hätönen laukoi kavennuksen 3?7 Siprosen syötöstä ajassa 55:16, mutta Steelers ei ollut perjantaina valmis voittotaistoon millään tasolla.

Samuli Grönforsin typerä 2+10-minuuttinen vaihtopenkiltä huutelusta vei kotijoukkueen alivoimalle 24 sekuntia Hätösen maalin jälkeen.

Ville Lastikan kavennusmaali uppoaa Koovee-maaliin.

Alivoiman Steelers kesti kunnialla ja kapteeni Jarno Mäkinen teki illan upeimman maalinkin joukkueen pelatessa vajaamiehisenä. Ajassa 57:20 syntynyt osuma valitettavasti päättyi Mäkisen loukkaantumiseen ja hän siirtyi pukukoppiin polvi sidottuna.

Valmentaja Sihvonen ei nähnyt erityisiä ilonaiheita joukkueensa pelissä, mutta tarvittava osaaminen suunnan kääntämiseksi ryhmästä hänen mielestään löytyy.

? Rentous tekemiseen, niin täältä tullaan vielä. Emme kaadu rosteriimme, mutta tiettyjen pelaajien täytyy nostaa tasoaan, Sihvonen puntaroi.

Maalinkulmalla päivystävä Aleksanteri Ihalainen kunnostautui yhdellä syöttöpisteellä. Tämä ylivoimapeli toisen erän lopulla päättyi Steelersin kannalta tuloksettomasti.

Koovee ei Sihvosen mielestä esittänyt Hämeenlinnassa mitään odottamatonta.

? Joukkueella on huippuhyvä ykkösketju, joka pelin ratkaisikin.