Perjantai 24.05.2024
Nimipäivät: Tuukka, Touko

Tuuli:
 

Joulukauppa: Hattula Golf tulee Tiiriöön

Jouko "Jokeri" Mikkola asetteli paikalleen golfkenkiä Hattula Golfin Tiiriöön avattavassa liikkeessä.

Jouko “Jokeri” Mikkola asetteli paikalleen golfkenkiä. Hattula Golf muuttaa väliaikaisesti Tiiriöön.

Hattula Golfin yrittäjä Reijo “Retsi” Riihimäki ja pro Jouko Mikkola valmistelivat tiistaina täysiverisen golfliikkeen avaamista Tiiriöön. K-Citymarketin rakennuksessa, entisissä Tiimarin tiloissa avautuu perjantaina sekä Hattula Golfin palvelupiste että Hattula Golfin Outlet-myymälä.

? Shoppi aukeaa perjantaina kello 10 ja avoinna ollaan joka päivä joulukuun 23. päivään asti, Retsi kertoo.

Citymarketin oheistiloihin golfin tuova Riihimäki toimi Tiiriössä Citymarket-kauppiaana 14 vuotta. Nyt kyseessä on hänen mukaansa enemmän lajin eteenpäin vieminen ja Hattula Golfin jäsenten palveleminen kuin bisnes.

? Palaamme taas Hattulan klubille, kun tämä on ohi. Hattula Golfin yhteyteen tänä vuonna avattu Pro shop on sekin enimmäkseen osa kokonaisvaltaista jäsenten palvelemista. Pelioikeudet ja uudet jäsenyydet ovat toisaalta pääasia, miksi olemme täällä. Haluamme Suomen suurimmaksi golfseuraksi ja olemme jo hyvänä kakkosena, vaikka matkaa kärkeen vielä riittää.

Kyseessä on silti myös kaupallisesti mielenkiintoinen kokeilu noin 250 neliömetrin tiloissa, sillä Hämeenlinnan ja ympäristön noin 8.000:aa rekisteröityä golfaria ei palvele vakituisesti yksikään vastaava erikoisliike. Asusteiden ja välineiden lisäksi tarjolla on paljon erikoisosaamista.

? Joulukuun 5. ja 12. päivänä tarjolla on lyöntipaikka mailojen fittausta varten. Ensi viikonloppuna täällä voi painattaa oman pallonsa tai tiinsä vaikka haluamastaan kuvasta, mahdollisuudet ovat rajattomat.

Hattula Golfin jäsenmäärän kasvua halutaan jatkaa pelioikeuksien ja jäsenyyksien maltillisin hinnoin. Tarjolla on myös Jokeri Mikkolan vetämä golfin alkeiskurssi sopuhintaan.

? Hyvää vaatetta löytyy myös sellaisille jotka eivät golfaa ja aidoille asiakkaille tarjotaan tietysti kahvia ja piparia.

Juha Reinikainen

1 kommentti

  1. minni-mai:

    Loistavaa Retsi ja Hattula Golf. Näin pitää lajia tuoda sinne, missä ihmiset liikkuvat. Hattula Golfin Seniorit ovat oiva osoitus siitä, miten golf liikuntamuotona on ehdoton ykkönen seniori-ikäistenkin hyvinvoinnille ja terveydelle. Mukaan vaan rohkeasti! Toivottavasti Tiiriössä nähdään vaikkapa juuri senioreita kertomassa lajista ja pidetään tietoiskuja siitä, kuinka helppoa ja edullistakin lajin harrastaminen – ja sen aloitus – todellisuudessa on! Pelikavereita löytyy aina…

     

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.