Sunnuntai 16.06.2024
Nimipäivät: Päivi, Päivikki, Päivä

Tuuli:
 

JENKKIFUTIS: Vaahteraliigaan valmistautuvat Huskies ja Saints pelaavat Hämeen herruudesta

Saintsin varapuheenjohtaja ja sponsorivastaava Hannes Mattila (vas.) ja defensive back Elliott Jeffcoat lähtevät kamppailemaan Oma SP bowlista Huskiesin linebackeria Tahj Jonesia, päävalmentaja Stan Bedwellia ja puheenjohtaja Teemu Saarista vastaan.

Viime kauden päätteeksi Vaahteraliigaan noussut Hämeenlinna Huskies ja Vaahteraliigassa viime kaudella niukasti playoffien ulkopuolelle jäänyt Tampere Saints pelaavat tällä kaudella keskinäisten otteluidensa yhteydessä Oma Säästöpankki -bowlista.

Tällä viikolla käynnistynyt Vaahteraliiga pelataan kaksinkertaisena sarjana eli jokaiselle joukkueelle tulee 12 ottelua. Saintsin ja Huskiesin ensimmäisen kohtaamisen on määrä olla jo ensi viikolla Hämeenlinnassa, mutta takatalvi on viivästyttänyt Kaurialan stadionin nurmen kasvua sen verran, että keskiviikon infossa kuultiin puheita mahdollisesta ottelupaikan siirrosta. Ilmoitettu otteluaika on kuitenkin toistaiseksi torstai 18.5. kello 18.30 ja paikka Kauriala.

Seppä Jussin takoma malja olisi kelvannut heti joukkueidensa tulokkaille Elliott Jeffcoatille ja Tahj Jonesille.

Huskies on joka tapauksessa valmistautunut alkavaan kauteen menestys mielessään.

? Joukkueesta on uusia pelaajia noin puolet ja tarkoituksemme on menestyä Vaahteraliigassa saman tien. Ainakin paperilla joukkue näyttää hyvältä ja mahdollisuuksia pitäisi olla jopa finaaliin asti, sanoo puheenjohtaja Teemu Saarinen.

? Joukkueen yhteenhitsautuminen on kuitenkin se mikä ratkaisee. Olemme tehneet töitä koko talven ja ulkomaalaispelaajamme ovat tulleet Suomeen paitsi ajoissa, myös suunnitellusti pienissä ryppäissä. Luottavaisin mutta odottavin tunnelmin olemme tässä vaiheessa, jatkaa Saarinen.

Huskies houkutteli jo viime kesänä Kaurialaan keskimäärin lähes 400 katsojaa ottelua kohden.

? Sen määrän haluaisimme täksi kaudeksi melkein tuplata, sanoo puheenjohtaja Saarinen.

Tampere Saintsin varapuheenjohtaja Hannes Mattila tietää, että Huskies on valmistautunut kauteen hyvin.

? Kuinka hyvin, se nähdään ensi viikolla. Me jäimme viime kaudella viimeisellä kierroksella ulos pleijareista ja saimme arvokasta oppia, Mattila sanoo.

Oma SP:n Matti Aro ja Minna Nyström kädessään malja, jonka nimissä pelataan Hämeen herruudesta.

Oma SP:n Hämeenlinnan konttorin johtaja Minna Nyström sanoo, että yhteistyö Huskiesin kanssa on lähtenyt loistavasti liikkeelle jo alkutaipaleella.

? Huskies-yhteistyö antaa mukavat raamit tapahtumille ja mahdollisuuden tehdä pankkiamme tunnetuksi. Toivottavasti saamme yhdessä houkuteltua myös uusia kasvoja amerikkalaisen jalkapallon pariin.

Oma Säästöpankin Tampereen konttoria johtava Matti Aro puolestaan kertoi, että pankki tukee Saintsia nyt kolmatta kautta.

? Oma SP -bowl on aivan uudenlainen tapahtuma ja voittajajoukkueelle annettava pokaali on varmasti erityisen haluttu sekä Tampereella että Hämeenlinnassa, Aro sanoo.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.