Lauantai 13.04.2024
Nimipäivät: Tellervo

Tuuli:
 

Jasmine Ylitalo täydentää HPK-naisten rosteria

HPK Kiekkonaiset luottavat maalivahteina viime kaudellakin mukana olleisiin Riikka Oinoseen (-96) ja seuran omaan kasvattiin Inka Kuusiseen (-98) aiemmin uutisoidun Salla Sivulan lisäksi.

Maalivahtivalmentaja Maija Hassinen-Sullanmaa pitää ratkaisua hyvänä ja uskoo että jo kauden yhdessä ollut trio tulee hyvin toimeen keskenään ja he myös tietävät kilpailutilanteen, joka pelipaikasta on edessä.

? Tästä on hyvä lähteä rakentamaan tulevaa kautta ja uskon että meidän maalivahtiosasto on hyvin kilpailukykyinen naisten liigassa, sanoo Hassinen-Sullanmaa.

Maajoukkuetason pelaaja Ida Karjalainen (-97) jatkaa myös HPK Kiekkonaisten rosterissa.

? Ida on monipuolinen pelaaja jota voidaan käyttää sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa, toteaa valmentaja Jussi Korhonen ja jatkaa, että Karjalaisella on mahdollisuudet vaikka kansainvälisen tason pelaajaksi jos kaikki menee kohdalleen ja Ida jaksaa tehdä riittävästi töitä sen eteen.

Uutena kasvona raikkaasti uusiutuneeseen HPK Kiekkonaisten joukkueeseen tulee hyökkäystä täydentämään Jasmine Ylitalo (-01). Ylitalo on pelannut JHT pojissa ja Kokkolan Hermeksen naisissa Mestiksen karsintaa ja Mestistä, pelaamissaan naisten otteluissa (28 peliä) pisteitä tuli peräti 24+18=42.

? Jasmine tuo lisää kilpailua joukkueeseen ja hakee todella kovalla asenteella pelipaikkaa liigajoukkueen kokoonpanosta, sanoo Hassinen ja lisää, että on ollut erittäin hienoa, että HPK Kiekkonaisiin on ollut todella paljon mielenkiintoa pelaajamarkkinoilla.

? Nyt alkaa olemaan paletti kasassa ja katsotaan rauhassa tilannetta pohtien, että onko vielä tarvetta täydentää kokoonpanoa ennen sarjan alkua, päättää Hassinen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.