Perjantai 29.09.2023
Nimipäivät: Mikko, Mika, Mikael, Mikaela, Miika

Tuuli:
 

Kassun jamit kahdesti ulkoilmassa

Kassun jamit järjestää kesän aikana Linnanpuistossa kahdet kaikille avoimet ulkoilmajamit joista ensimmäisen 10.7. perinteisellä jazzviikolla ja toisen 30.8. Taiteiden yössä. Tapahtuma-aika on kello 18-21.

Heinäkuussa 10.7. Kassun Jamit Goes Jazz ja tähtivieraana on jazzpianisti ja musiikin tohtori Riitta Paakki ja housebändissä vierailevat basisti Ilkka Hanski ja rumpali Marko Aarnio.

Elokuun Taiteiden yössä 30.8. Kassun Jamit Goes Taiteiden yö ja erikoisvieraana multi-instrumentalisti Sakari Kukko ja bassossa vierailee Ilkka Hanski.

Linnanpuiston jameihin on vapaa pääsy ja lavalle pääsee jamittelemaan kaikki halukkaat ikään ja taitoon katsomatta. Paikalla on soittimia ja äänentoisto, myös omia instrumentteja kannattaa ottaa mukaan. House band w/ guests soittaa alkuun lyhyen setin, jonka jälkeen lava on vapaa vaihtuville soittajille ja laulajille.

Kassun jamit -tiimiin kuuluvat muusikko Timo Seppälä (kitara, kielisoittimet ja tekniikka), kuvataiteilija Anne Tamminen (tuottaminen-tiedottaminen, laulu) ja Jussi Markus Villgren (lyömäsoittimet ja piano). Jussi Markusta heinäkuun jameissa tuuraa Marko Aarnio (rummut).

Kassun jameja on järjestetty säännöllisesti 10 kertaa vuodessa jo neljän vuoden ajan Hämeenlinnan Taidekasarmilla ja ne ovat tavoittaneet jo satoja musiikin ystäviä.

Jamitiim.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.