Lauantai 18.05.2024
Nimipäivät: Erkki, Eero, Eerika, Eerik, Eerikki

Tuuli:
 

Jarno Pikkaraisesta HPK:n uusi päävalmentaja

HPK Liiga Oy on vapauttanut Matti Tiilikaisen, Janne Sinkkosen ja Jani Keinäsen tehtävistään.

HPK:ta valmentavat jatkossa päävalmentaja Jarno Pikkarainen, valmentaja Joonas Tanska, maalivahti- ja videovalmentaja Juha Lehtola ja fysiikkavalmentaja Mikko Tolvanen.

HPK:n Liiga-kausi 2021 – 2022 on alkanut haastavasti. Kahdeksasta sarjaottelusta on kertynyt vain viisi sarjapistettä.

HPK Liiga Oy:n hallitus on sunnuntaina 3.10.2021 kokouksessaan päättänyt vapauttaa HPK:n päävalmentaja Matti Tiilikaisen ja valmentajat Janne Sinkkosen ja Jani Keinäsen tehtävistään.

HPK:n uutena päävalmentajana 4.10.2021 aloittaa 48-vuotias Jarno Pikkarainen, joka on toiminut aiemmin HIFK:n päävalmentajana.

Pikkaraisen apuvalmentajaksi saapuu aiemminkin samassa valmennusryhmässä
toiminut Joonas Tanska. Molempien sopimukset kattavat kuluvan Liiga-kauden lisäksi kauden 2022 – 2023. HPK:n maalivahti- ja videovalmentaja Juha Lehtola ja fysiikkavalmentaja Mikko Tolvanen jatkavat valmennusryhmässä.

– HPK on asettanut tavoitteekseen olla playoffs-joukkue tällä kaudella. Nämä toimenpiteet on tehty, jotta saavutamme tavoitteemme, kommentoi HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen.

– Jarno on vaihtoehdoistamme paras tilanteeseemme. Näemme hänessä ne ominaisuudet, jotka tuovat meidät tavoitteeseemme. Jarno tuo valmentajan tietotaidollaan ja osaamisellaan ne tarvittavat korjausliikkeet ja toimet, joita tässä hetkessä ja tulevaisuudessa HPK tarvitsee, kertoo HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola.

HPK pelaa seuraavan ottelunsa keskiviikkona Pohjantähti Areenassa Jukureita vastaan.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.