Tiistai 21.05.2024
Nimipäivät: Kosti, Konsta, Konstantin

Tuuli:
 

Jalkapallossa erityisryhmien SM-turnaus Hämeenlinnassa lauantaina

Tulevana lauantaina Hämeenlinnan Urheilupuiston täyttävät erityisryhmien jalkapallon SM-turnauksen joukkueet. Turnauksen sarjoihin on ilmoittautunut noin 30 joukkuetta, jotka mittelevät SM-turnauksessa jaettuina kuuteen lohkoon.

Hämeenlinnan Jalkapalloseuraa turnauksessa edustavat Pullerin Rohkeat Potkijat, jotka lähtevät turnaukseen hyvissä asetelmissa B-lohkossa. Rohkeiden Potkijoiden ensimmäinen osaturnaus pelattiin Helsingissä Stadi Cupin yhteydessä ja joukkue saavutti loistoasetelmat kotiturnaukseen voittaen lohkonsa 12 pisteellä.

Pullerin Rohkeat Potkijat koostuu yli 15-vuotiasta tytöistä ja pojista, jotka tinkimättömällä asenteella mutta reippaalla huumorilla pelaten ovat tuoneet vuodesta toiseen menestystä omalle seuralleen. Vuoden 2004 jälkeen joukkue on jäänyt vain kertaalleen mitalisijoilta SM-sarjassa. Lisäksi joukkueen pelaajat ovat edustaneet Suomea maajoukkuetasolla useita kertoja.

Joukkueen toiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Pullerin Rohkeiden Potkijoiden valmennuksesta ja joukkueenjohdosta vastaaviin Markku Jokiseen 0400-774281 ja Anu Myllykankaaseen 040-8489885.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.