Torstai 20.06.2024
Nimipäivät: Into

Tuuli:
 

JÄÄKIEKKO: HPK:lle yhdeksän uutta ja kolme jatkosopimusta

HPK:n liigajoukkue kaudelle 2017?2018 on julkaistu vuotuisessa KICK-OFF – tapahtumassa Rinkelinmäellä. HPK:n kanssa uudet sopimukset ovat tehneet jo entuudestaan tutut Kristian Vesalainen, Robert Leino, Niklas Friman, Antti Karjalainen, Miro Ruokonen, Filip Krivosik sekä HPK:lle uudet pelaajat Mikko Lehtonen, Victor Backman, Nikolaj Krag, Miro Karjalainen, Roope Laavainen ja Markus Niemeläinen.

HPK:lla on ensi kaudelle yhteensä 30 pelaajasopimusta.

Kristian Vesalainen, Mikko Lehtonen ja Victor Backman ovat tehneet yksivuotiset sopimukset HPK:n kanssa. HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen kertoo uusista hyökkääjistä seuraavaa.

? Kristian on erittäin lahjakas pelaaja, joka pystyy jo nyt pelaamaan korkealla tasolla. Luisteluvoimainen, isokokoinen ja taitava hyökkääjä, joka omaa korkean työmoraalin. Mikko taas vakuutti minut keskusteluissa, että hän on hyvin motivoitunut kehittämään itseään entisestään. Hän haluaa auttaa HPK:ta menestymään ja hänellä on kaikki kyvyt siihen. Victor on tehnyt aikoinaan Ruotsin junioriliigoissa kovat tehot. Askel miesten tasolle on kestänyt ja hän on hyvän viime kauden jälkeen hyvin motivoitunut ottamaan seuraavan askeleen.

Kaksivuotiset sopimukset sen sijaan kirjoittivat Robert Leino sekä Nikolaj Krag.

? Oman kasvatin paluu. Robert on kiekollisesti taitava ja älykäs pelaaja. Ensimmäinen tavoite on saada ehjä kausi ja jos näin käy, hän auttaa meitä varmasti menestymään. Nikolaj on isokokoinen ja älykäs tulevaisuuden pelaaja, joka tulee ottamaan HPK:ssa seuraavan askeleen urallaan.

HPK:n hyökkääjät Miro Ruokonen ja Filip Krivosik ovat tehneet jatkosopimukset. Ruokosen sopimus kattaa seuraavat kaksi kautta ja Krivosikin sopimus on 1+1 -vuotinen.

HPK:n maalivahtina jo menneellä kaudella torjunut Antti Karjalainen on tehnyt kolmen vuoden jatkosopimuksen HPK:n kanssa. HPK:n maalivahtikolmikon muodostaa täten ensi kaudella Karjalainen, Emil Larmi ja Ukko-Pekka Luukkonen.

HPK:n puolustukseen saadaan neljä uutta pelaajaa. Kaksivuotiset sopimukset HPK:n kanssa ovat tehneet Niklas Friman ja Markus Niemeläinen. Roope Laavainen pelaa HPK:ssa seuraavat kolme kautta ja Miro Karjalaisen sopimus on yksivuotinen.

? Miro on isokokoinen, fyysinen puolustaja, joka pelaa kovaa. Tuo näin kaivattua kokoa puolustukseen. Myös Niklas tuo kaivattua kovuutta maalineteen ja on hyvin liikkuva yleispuolustaja. Roope on kiekollisesti erittäin taitava pelaaja, joka on pelannut hyvän kevään nuorten maajoukkueessa kansainvälisissä peleissä. Mielenkiintoista nähdä, minkälaisen stepin hän tulee ottamaan HPK:ssa. Markus palaa muutaman Amerikassa vietetyn vuoden jälkeen HPK:n riveihin. Markus on lahjakas nuori puolustaja, jolla on iso potentiaali kehittyä. Hyvin liikkuva iso yleispuolustaja, joille on tilausta.

Uusista sopimuspelaajista Miro Karjalaisella, Markus Niemeläisellä, Nikolaj Kragilla sekä Mikko Lehtosella on NHL-varaukset. Kristian Vesalainen ja Filip Krivosik ovat varausikäisiä vasta tänä vuonna.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.