Nimipäivät: Lauha, Nella

Tuuli:

HuKu päätti Steelers-naisten voittoputken

Heli Haapalahti teki Steelersin ainoan osuman kolmannen erän alussa.

Salolainen HuKu pelasi kotihallissaan voitontahtoisesti Steelers-naisia vastaan ja voitti sunnuntain ainoan 1.-divisioonan ottelun 6?1 (2?0, 3?0, 1?1). Samalla katkesi kuuden ottelun mittainen Steelersin voittoputki.

? Ottelu ratkesi vastustajan maalintekotehokkuuteen, teimme tosin virheitä ennen jokaista maalia, sanoi päävalmentaja Teemu Leppänen.

Steelersin parhaana palkittiin Haapalahden maalin syöttänyt Annu Selinummi.

Steelersin puolustuspelaaminen ei ollut yhtä tarkkaa kuin eilen Vantaalla ja keskustasta löytyi salolaisille liikaa tekopaikkoja. Vastaavasti HuKun puolustus pelasi tiiviissä paketissa ja peitti Steelersin tekopaikat tehokkaasti.

? Vastustaja käänsi harhasyötöistämme pelin nopeasti ja oma varmistuspelaamisemme ei toiminut, Leppänen puntaroi.

Ensimmäisessä erässä Steelers laukoi ahkerasti myös kauempaa ja loi eniten hyviä tekopaikkoja, mutta laukaukset viuhuivat säännöllisesti muutaman sentin ohi maalin.

Toisessa erässä HuKu karkasi nopeasti jo 4?0-johtoon ja oli lähellä lisätä johtoaan erän puolivälissä Steelersin jäähysuman aikana.

HuKun parhaana palkittu Marja Levänen (2+1) kuitenkin löi taululle 5?0 vasta erän lopulla.

? Aika erilainen kenttä kuin eilen, vertaili Steelersin parhaana palkittu Annu Selinummi Myyrmäen mattoa ja Salohallin parkettia.

? Mielestäni olimme parempi joukkue ja loimme enemmän paikkoja, mutta vastustaja rankaisi virheistä ja peitti paljon laukauksia, Selinummi jatkoi.

Steelersin hyökkäyspeliä nostamassa Tanja Lehtonen (2), Meri Jokinen (23) ja Maiju Roivainen (4). Anniina Orrenmaa HuKun maalissa torjui hyvin läpi ottelun.

Kolmas erä alkoi Heli Haapalahden kavennusmaalilla, jolle ei kuitenkaan seurannut jatkoa. Levänen iski loppunumerot 6?1 ajassa 56:29 kotijoukkueelle.

Steelers pelaa seuraavan kotiottelunsa ensi lauantaina Santa´s Unitedia vastaan Elenia-Areenalla. Ottelu alkaa kello 14.