Lauantai 13.04.2024
Nimipäivät: Tellervo

Tuuli:
 

HPK solmi jatkosopimukset Niklas Frimanin ja Jere Innalan kanssa

HPK on solminut kaksi jatkosopimusta. Puolustaja Niklas Friman pelaa HPK:ssa myös ensi kaudella ja hyökkääjä Jere Innala seuraavat kaksi kautta.

Niklas Friman pelaa HPK:ssa toista kokonaista kauttaan. Puolustuksen kulmakiviin kuuluvan Frimanin HPK-ura jatkuu uuden sopimuksen myötä myös Kerhon juhlakaudella 2019-2020.

– Olen tyytyväinen siihen, että jatkoa tarjottiin ja otan mahdollisuuden mielelläni ja innolla vastaan. Jatkon kannalta oli tärkeää positiiviset fiilikset meidän valmennuksesta ja organisaatiosta yleensä. Olemme saaneet myös kannattajilta hienon tuen kotiotteluissa, kiitos siitä. Kopissa on tällä hetkellä hyvä meininki, uskon meidän projektiin ja työnteko jatkuu edelleen normaalisti, kommentoi Friman.

HPK:n oma kasvatti Jere Innala solmi HPK:n kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kuluva kausi on Innalan kolmas HPK:n liigajoukkueessa. Hyökkääjän mukaan HPK on paras paikka kehittyä.

– Hyvä valmennus ja loistavat olosuhteet luovat minulle mahdollisuuden kehittyä edelleen pelaajana. Uskon, että tämä on paras vaihtoehto mennä uralla eteenpäin. Omassa kasvattiseurassa, loistavan kotiyleisön edessä on hyvä jatkaa työtä edelleen.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola sanoo uskovansa molempien pelaajien kehittyvän edelleen HPK:ssa johtaviksi pelaajiksi.

– Koen, että Niklas ja Jere ovat HPK:n tulevaisuutta. Tällä kaudella molemmat ovat osoittaneet olevansa joukkueen runkopelaajia. Molemmilla on mahdollisuus ottaa ensi kaudella sellainen rooli, jossa he johtavat edestä joukkuetta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.