Perjantai 14.06.2024
Nimipäivät: Kielo, Pihla

Tuuli:
 

HPK Kiekkonaisten ohjelmalliset pelitapahtumat jatkuvat

© HPK Kiekkonaiset / Tomi Jokela

HPK Kiekkonaisten aktiivinen ote pelitapahtumien kokonaisuuden elävoittämiseksi ja naisten jääkiekon kiinnostuksen lisäämiseksi jatkuu.

Joukkueen tarkoituksena on harrastaa laajassa mittakaavassa seurarajat ja muut rajat ylittävää yhteistyötä eri yhdistysten ja tahojen kanssa.

Esimerkiksi ensimmäisestä pelistä alkaen Hämeelinnan Taitoluistelijat ovat esiintyneet erätauoilla ja jatkoa seuraa.

Tulevan viikonlopun peleissä lauantaina (HPK Kiekkonaiset vs Lukko Naiset) jatketaan taitoluistelun esityksellä ja sunnuntaina on vuorossa HPK Kiekkonaiset vs Ilves Naiset ottelu sekä Tyttöjen pelipäivä, jossa pelin ja perinteisen taitoluistelun lisäksi on tarjolla muun muassa Akrohousen temppupiste kello 13 alkaen ja tauoilla.

Lisäksi tapahtuman sisäänpääsymaksussa on tytöille 2 yhden hinnalla tarjous (alle 10-vuotiaat ilmaiseksi). Lisäksi 100 ensimmäiselle tytölle lahjoitetaan heijastin.

16.11. ohjelmassa ovat pikkujoulut, kun perjantain iltapelissä vastaan astelee KJT Haukat Keravalta.

Pelin erätauoilla nähdään taitoluistelun lisäksi Dream Team Aristocats -cheerleaderryhmä temppuilemassa ja kannustamassa Kiekkonaisia.

Ottelun lopputuloksen selvittyä on aika siirtyä Kerho-ravintolan lauteille, jossa tarjolla on huutokauppa HPK Kiekkonaisten hyväksi ja huudettavana on muun muassa 2011 Suomen mestaruus-pelipaitoja sekä muita tuotteita, joita esitellään joukkueen some-kanavissa tapahtuman lähestyessä.

Illan ohjelma muuttuu K18 rajoitteiseksi kello 22 alkaen ja 22.30 lavan valtaa stand-up koomikot XL Sami ja Tuhma Teppo ronskien juttujensa kanssa ja ilta jatkuu myöhään yöhän pikkujoulujen teemassa, jossa on mukana myös joukkueen yhteistyökumppaneita.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.