Keskiviikko 24.07.2024
Nimipäivät: Tiina, Kirsti, Kirsi, Kiia, Krista

Tuuli:
 

HPK KalPan kimppuun Hietanen ja Nikkilä takalinjoillaan

HPK käynnistää tänään maaottelutauon jälkeiset pelinsä kotiottelulla KalPaa vastaan. Joukkue on saanut takaisin kokoonpanoonsa luottopuolustajansa Juuso Hietasen ja Petteri Nikkilän sairastuvalta. Sarja jatkuu sijalta 14., mutta edessä sarjataulukko on tiukka ja 8. sija vain 6 sarjapisteen päässä.

Kerho katkaisi tappioputkensa sopivasti ennen taukoa voittamalla Lukon 4 – 3. Sitä ennen joukkue oli todella tehoton, sillä kuuden ottelun tappioputken aikana vastustajan maaliverkko heilui vain kolmesti. Danick Martelin ollessa pelikiellossa valmennus saa miettiä tosissaan keinoja kiekkoja peräti 92,49 prosentin keskiarvolla pysäyttäneen KalPan yhdysvaltalaisvahti Stefanos Lekkasin yllättämiseksi.

Vieraiden vire on ollut viime aikoina hyvä sillä neljästä edellisestä ottelusta joukkue on voittanut kolme. Maalivahti Lekkasin lisäksi ohjelmalehtisestä kannattaa alleviivata lihapiirakkajonossa ainakin joukkueen sisäistä pistepörssiä johtavan puolustaja Colby Sissonsin ja vain 169-senttisen taskuraketti Juuso Mäenpään nimet.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.