Lauantai 13.04.2024
Nimipäivät: Tellervo

Tuuli:
 

HARRASTEPESIS: Toimintaa alle kouluikäisistä aikuisiin

Hämeenlinnan Paukku tarjoaa mahdollisuuden pesäpallon harrastamiseen eri ikäisille aina alle kouluikäisistä aikuisiin.

Alle kouluikäisten SP-Naperopesis

Naperopesikseen ovat tervetulleita kaikki yli 4-vuotiaat ja alle kouluikäiset lapset. Harjoituksissa lapset pääsevät kosketuksiin pesisvälineiden kanssa, oppivat pesäpallon perustaitoja sekä pääsevät leikkimään ja pelaamaan erilaisten viitepelien ja etenkin pesäpallon parissa.

Naperopesiksen harjoitukset alkavat viikolla 22. Harjoitukset ovat torstaisin kello 17?18 Hämeensaaren hiekkakentällä. Harjoituksia on yhteensä 8 kertaa. Hinta on 50 ?, sisältäen ohjattujen harjoitusten lisäksi seuratuotteen ja pesispassin. Loppukausi on joukkueessa ilmainen.

Kouluikäisten OP-Pesiskoulu

Nimeto?n3Pesiskoulu liikuttaa kouluikäisiä lapsia Hämeensaaren ja Kirkonkulman kentillä. Pesiskoulussa opetellaan pesäpallon perustaitoja, pelataan erilaisten viitepelien ja pesäpallon merkeissä sekä pidetään hauskaa uusien kavereiden kanssa!

Pesiskoulu toteutuu kesälomaviikoilla 23?25. Kentillä on toimintaa 3 kertaa viikossa (maanantai, tiistai, keskiviikko) kello 10?11.30 Hämeensaaressa ja kello 12.30?14 Kirkonkulmalla. Pesiskoulu päättyy Hämeensaaressa turnauspäivään, jolloin pelataan muita kenttiä vastaan.

Hinta on 60 ?, sisältäen ohjattujen harjoitusten lisäksi seuratuotteen ja pesispassin Loppukausi joukkueessa on ilmainen.

Aikuisten harrastepesis

Naisten Lady-pesis

Hämeenlinnan Paukku tarjoaa tänäkin vuonna kovan kysynnän johdosta Lady-pesistä. Kaikki naiset ovat tervetulleita harjoituksiin. Harjoituksissa opetellaan pilke silmäkulmassa pesiksen perustaitoja, pelataan pesiksen viitepelejä sekä osallistujamäärän mukaan myös pelataan!

Lady-pesiksen harjoitukset alkavat viikolla 22. Harjoitukset ovat torstaisin kello 18-30?20 Hämeensaaren hiekkakentällä. Harjoituksia on yhteensä 4 kertaa. Hinta on 30 ?, sisältäen ohjattujen harjoitusten lisäksi seuratuotteen ja harrastepassin. Lady-pesiksen jälkeen osallistujilla on mahdollisuus jatkaa 30 ? lisämaksulla kuntopesistä loppukesän ajan.

Kuntopesis

Suuren suosion saavuttanut aikuisten harrastepesis jatkaa toimintaansa jälleen ensi kesänä! Toiminta on suunnattu sekä naisille että miehille. Harjoituksissa käydään läpi pesiksen perustaitoja, viilataan pelikäsitystä erilaisten tilannereenien kautta, sekä pelataan paljon. Kesän aikana porukasta muodostuu joukkue joka pääsee pelaamaan myös eri joukkueita vastaan!

Harjoitukset alkavat sunnuntaina 15.5. kello 16.30-18 Hämeensaaren hiekkatekonurmella ja ovat samaan aikaan kerran viikossa kesän läpi. Hinta on 60 ?, sisältäen ohjattujen harjoitusten lisäksi seuratuotteen ja harrastepassin.

Myös ikäluokkajoukkueisiin mahtuu lisää harrastajia.

Paukun pesispäivä 8.5. klo 11 Hämeensaaressa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.