Torstai 21.09.2023
Nimipäivät: Mervi

Tuuli:
 

Erkki Rajamäki on HPK:n jääkiekkojohtaja

HPK Liiga Oy on valinnut jääkiekkojohtajakseen Erkki Rajamäen. Rajamäki aloittaa työt HPK:ssa välittömästi.

44-vuotias Rajamäki on HPK:n kannattajille tuttu jo pelaajauraltaan, sillä hän pelasi vuosituhannen alkuvuosina kaksi kautta Hämeenlinnassa ja jätti pelityylillään jälkensä kannattajien sydämiin.

Nyt Rajamäki palaa Hämeenlinnaan vähemmän räiskyvässä roolissa, mutta on silti innoissaan palatessaan Rinkelinmäelle.

– Pelaajauralta Hämeenlinnasta jäi hyviä muistoja niin kaukalosta kuin sen ulkopuoleltakin. Olen innoissani mahdollisuudesta työskennellä taas HPK:ssa ja odotan innolla pelien alkamista, uusi jääkiekkojohtaja kertoo innostuneena paluustaan Hämeenlinnaan.

HPK:n puheenjohtaja Jyrki Louhi on iloinen saadessaan Rajamäen mukaan kehittämään seuran urheilutoimintaa.

– Puheenjohtajana olen todella iloinen, että uudistuva organisaatiomme saa oikeanlaisia avainhenkilöitä oikeille paikoille. Olen tosi mielissäni Ekin tulosta HPK:hon, koska saamme paljon analyyttista kokemusperäistä osaamista ja karismaattista johtajuutta, sanoo Jyrki Louhi

Urheilujohtaja Ilkka Haapea kommentoi HPK:n organisaation ottavan nyt oikean askeleen osana strategian mukaista etenemistä.

– Yksi HPK organisaatioiden urheilutoiminnan painospisteistä on HPK:n johtamisrakenteiden kehittäminen. Kehittämällä johtamisrakenteita, pystymme muun muassa kohdentamaan tehokkaammin resursseja strategisesti oikeisiin toimintoihin. Olennainen osa johtamisrakenteiden kehittämistä oli jääkiekkojohtajan rekrytointi, Haapea kuvailee.

– Rekrytointi oli merkittävä askel osana huippuvaiheemme toimintoja, niin lyhyellä aikajänteellä kuin pitkällä aikavälilläkin, osana kehittyvää strategiaamme. Saamme Erkki Rajamäen mukana osaamista huippuvaiheen toimintojen rakentamiseen, Haapea jatkaa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.