Perjantai 14.06.2024
Nimipäivät: Kielo, Pihla

Tuuli:
 

Huumeukko pakeni fillarilla

Poliisipartio sai hätäkeskukselta tehtävän kahdesta häiriköivästä henkilöstä Hämeensaaren hampurilaisravintolassa torstaiyönä kello kahden jälkeen.

Partio etsi ilmoitettuja häiriköitä ja saikin polkupyöräilevästä kaksikosta havainnon Eteläkadulla. Nähtyään poliisiauton pyöräilijät lähtivät polkemaan vauhdikkaasti kevyenliikenteenväylää Hämeensaaren automarketin suuntaan.

Partio tavoitti jälkimmäisen pyöräilijöistä ja tämä pysähtyi poliisin käskystä toisen jatkaessa edelleen matkaa Visamäen suuntaan.

Partio tavoitti toisenkin pyöräilijän ja kehotti häntä pysähtymään. Hän ei kuitenkaan noudattanut poliisin antamaa käskyä vaan jatkoi pakomatkaa pitkin maita ja mantuja.

Hän ajoi muun muassa moottoritiellä väärään suuntaan. Hänet saatiin lopulta kiinni kauppakeskuksen kupeessa olevassa tunnelissa. Partio sai pyöräilijän kiinni juosten, kun tämä teki u-käännöksen.

Kolmekymppisen miehen hallusta löytyi huumausaineita huumausainerikoksen verran. Lisäksi rikosilmoituksen nimekkeiksi lisättiin liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja niskoittelu poliisia vastaan.

Hätäkeskus antoi poliisipartiolle tehtävän myöhään keskiviikkoiltana Hämeenlinnan Ojoisille. Ilmoituksen mukaan nainen huutaa kerrostaloasunnossa.

Partio sai selville, että nainen oli ollut nukkumassa, kun hänen entinen kumppaninsa oli sumuttanut kaasusumuttimella naista kasvoihin.

Sumuttaja oli poistunut asunnosta ennen poliisipartion saapumista. Partio etsi iältään reilua kolmekymppistä miestä, mutta hän jäi kateisiin.

Poliisi tutkii tapahtunutta pahoinpitelynä sekä lievänä ampuma-aserikoksena.

Seitsemänkymppisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen varhain torstaiaamuna Helsinki-Tampere moottoritiellä.

Poliisipartio oli valvomassa liikennettä huoltoaukossa, kun se mittasi tutkalla moottoripyörän nopeudeksi 155 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 100 km/h. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.