Maanantai 27.05.2024
Nimipäivät: Ritva

Tuuli:
 

ENNAKKO: Steelersin pistejahti jatkuu EräViikinkejä vastaan

Heli Haapalahden ja Steelersin toinen kotiottelu tuo Elenialle EräViikingit.

Heli Haapalahti ja Steelers kohtaavat toisessa peräkkäisessä kotiottelussaan EräViikingit.

Steelersin naiset yrittävät lauantaina avata kauden pistetilinsä kotiottelussa EräViikinkejä vastaan. Vieraat ovat edenneet tahtia pinna per peli ja tasaisessa naisten Salibandyliigan keskikastissa fuusioseuran sarjasijoitus on yhdeksän kierroksen jälkeen kahdeksas.

EräViikingit hakivat lokakuussa täydet vieraspisteet liigan mitalisuosikkien joukkoon ennustetulta PSS:ltä. Vieraspiste on tilillä myös KooVeeltä. Steelers-valmentaja Jani Järvinen osaa odottaa Elenia-Areenalle sitoutunutta ja kurinalaista vierasjoukkuetta.

Steelers lähtee Järvisen mielestä otteluun altavastaajana, mutta omaa peliään viime kierroksilla jatkuvasti parantaneena.

? Pala palalta mennään eteenpäin arjen työn kautta, oikotietä ei ole. Sitä kautta yllämme toivottavasti omaan mestaruuteemme, eli sarjassa säilymiseen, Järvinen toteaa.

Vastustajan vahvuudet pois on valmentaja Jani Järvisen mukaan teemana myös ensi lauantaina.

Vastustajan vahvuudet pois on valmentaja Jani Järvisen mukaan teemana myös ensi lauantaina.

Terveystilanne näytti keskiviikon harjoitusten alla hyvältä ja poissa lauantaina on todennäköisesti vain hyökkääjä Ida Hamari.

Steelers aikoo toteuttaa EräViikinkejä vastaan samaa pelitapaa kuin viime lauantain 3?4-kotitappiossa M-Teamia vastaan

? Tiedämme vastustajasta kaiken ja viime peleissä olemme saaneet vastustajan vahvuudet pelattua hyvin pois. Viime peli oli meiltä loistava, pari välivaihtoa tuli ja ne ratkaisivat ottelun. Otetaan kauden paras peli ainakin, ennakoi Järvinen.

Vastustajasta skoutattuja vahvuuksia päävalmentaja ei lähde tarkemmin erittelemään, mutta EräViikinkien Tuuli Rannala on ampunut tähän mennessä 13 maalia ja on liigan maalipörssissä kuudentena. Rannalan (13+3) ja hänen ketjukaverinsa Anna Yli-Kojolan (4+6) eliminointi lienee yksi tavoitteista, mutta pelkästään heidän varassaan eivät EräViikinkien tehot lepää.

Steelersin pisteahneimpia tällä kaudella ovat olleet viime ottelussakin maalanneet Roosa Kankare (4+2) ja Katariina Niemi (3+3). Hyökkääjä Heli Haapalahti oli Steelersin mukana jo joukkueen edellisellä liigakaudella 2014?2015.

? Liigan taso tuntuu suunnilleen samalta kuin edelliskaudella. Liigan tahdissa kehittyy paljon, kun siihen tahtiin tottuu, sanoo Haapalahti.

Heli Haapalahti valmistautui muun joukkueen tapaan kuulemaan lisää lauantain vastustajasta ja Steelersin taktiikasta keskiviikon harjoituksissa. Taistelutahto hänellä oli jo valmiiksi kohdallaan.

? Voittoahan sieltä lähdetään hakemaan. Treenit ovat olleet hyviä ja olemme menneet paljon eteenpäin sekä oppineet uusia asioita.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.