Maanantai 05.06.2023
Nimipäivät: Sulevi
Hämeenlinna
Verrattain selkeää
7°C
Tuuli: 3 m/s W
 

JENKKIFUTIS: Kaikki Vaahteraliigan ottelut televisioidaan kaudella 2017

Amerikkalaisen jalkapallon SM-sarjan eli Vaahteraliigan jokainen ottelu on kaudella 2017 katsottavissa Ruutu -netti-tv-palvelussa sekä Nelonen Pron tv-kanavilla. Kaikkiaan ensi kesän sopimus sisältää siis 49 ottelua, 36 runkosarjaottelun lisäksi kaksi välieräottelua ja loppuottelun eli Vaahteramaljan. Hämeenlinna Huskies on yksi Vaahteraliigan ensi kauden joukkueista.

Jenkkifutiksesta tulee uusi hämeenlinnalainen tv-laji.

Jenkkifutiksesta tulee uusi hämeenlinnalainen tv-laji. Myös sarjanousija Huskiesin kaikki ensi kauden matsit voi seurata kotisohvalta.

? Amerikkalaisen jalkapallon harrastaja- ja katsojamäärät ovat olleet hyvässä kasvussa koko 2000-luvun ajan, ja lisääntyvällä näkyvyydellä pyritään luomaan lisäkasvua samalla kun lajin seuraajille tarjotaan mahdollisuus kattavasti jokaisen ottelun seurantaan, Vaahteraliigan sarjapäällikkö Roope Noronen kommentoi tyytyväisenä.

? Kaikkien otteluiden näkyminen Ruudussa on historiallinen askel lajille, ja lisää amerikkalaisen jalkapallon näkyvyyden täysin uudelle tasolle, Noronen jatkaa.

Vaahteraliiga on kuulunut Ruudun ohjelmatarjontaan vuodesta 2014 alkaen. Ensi kesänä näytettävän sisällön määrä lähes kolminkertaistuu.

? Ruudulla on edessä monella tapaa kaikkien aikojen kiinnostavin kesä, ja jenkkifutiksenkin kohdalla tehdään nyt historiaa, Nelonen Median urheilutuottaja Kalle Takala iloitsee.

? Erityisen hienoa on päästä tarjoamaan Vaahteraliiga katsojille täydellisenä sarjana, kun ensi kertaa kaikki ottelut ovat tarjolla suorina lähetyksinä.

? Kotimaisena huippupalloilusarjana Vaahteraliiga istuu loistavasti meidän kattaukseemme muun muassa jääkiekon Liigan, Veikkausliigan ja Superpesiksen rinnalle, Takala jatkaa.

? Kehitämme jatkuvasti urheilukokonaisuuttamme eri välineissä, ja Vaahteraliigastakin on ensi kesänä tulossa aivan uutta sisältöä nautittavaksi myös muina kuin pelipäivinä.

Vaahteraliigassa pelaa kaudella 2017 seitsemän joukkuetta: Helsinki Roosters, Seinäjoki Crocodiles, Turku Trojans, Wasa Wa1ld Royals, Tampere Saints, Porvoo Butchers ja sarjanousija Hämeenlinna Huskies.

Toukokuussa alkavassa runkosarjassa joukkueet kohtaavat toisensa kahdesti, ja elokuun lopussa runkosarjan neljä parasta jatkaa välieriin. Loppuottelu eli Vaahteramalja XXXVIII pelataan Sonera Stadiumilla lauantaina 9.9.2017. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.