Perjantai 14.06.2024
Nimipäivät: Kielo, Pihla

Tuuli:
 

Classic vei pisteet niukasti Steelersiltä A-nuorten kärkitaistossa

Steelersin avausmaalin tehnyt Viljami Kylä-Heiko pommitti ensimmäisessä erässä kohti Classic-maalia.

Tampereen Classic oli Steelersiä parempi maalein 6?7 (3?2, 0?4, 3?1) salibandyn A-nuorten SM-sarjan kärkiottelussa Iittalassa torstaina. Iittala-hallin katsomo oli arki-illaksi kiitettävän täynnä ja rummut pärisivät varsinkin avauserässä, kun Steelers karkasi Viljami Kylä-Heikon, Henri Aallosen ja Jesse Arolan maaleilla parhaimmillaan jo 3?1-johtoon.

Henri Aallosen 2?1-maali on painunut verkkoon. Lopputulosta taustalla ihailee myös Steelersin Saku Kartano joka palkittiin joukkueensa parhaana.

Classic tuli kuitenkin vielä maalin päähän ennen toista erää, joka oli Steelersille todella musta.

? Toiseen erään hävisimme ottelun. Ensimmäinen erä oli tunnustelua, toisessa peli-ilmeemme oli seisova ja jouduimme rikkomaan paljon, summasi Steelers-valmentaja Petri Torni.

Steelers hävisi erän 0?4, vaikka kesti yhdessä vaiheessa kahden miehen vajaankin takaiskuitta.

Jesse Arola virittää laukaustaan 3?1-maaliin.

Classic meni ajassa 44.44 jo 3?7-johtoon, eikä Steelers näyttänyt voitosta taistelevalta joukkueelta. Salibandy näytti kuitenkin taas arvaamattomuutensa, ja ajassa 50.33 kotijoukkue oli mukana ottelussa Saku Kartanon ja Jose Takalan maaleilla.

Ajassa 58.13 Torni komensi joukkueensa aikalisälle ja vain 6 sekuntia myöhemmin Teo Laurila ampui numeroiksi 6?7 Steelersin pelatessa ilman maalivahtia.

Teo Laurila tuulettaa 6?7-kavennustaan pari minuuttia ennen loppua.

Takaa-ajo oli todella lähellä tuottaa tuloksen, kun Classic sai vain kolme sekuntia ennen päätössummeria jäähyn maalinedustilanteen rikkeestä ja Steelers vaparin läheltä maalia. Tamperelaiset selvittivät kuitenkin tilanteen ja johtavat SM-sarjaa nyt kahden pisteen erolla Steelersiin. Steelersillä puolestaan on kahden pisteen väli ottelun vähemmän pelanneisiin takaa-ajajiinsa.

? Parhaimmillaan pelaamme todella hyvin, tänäänkin kaveri oli jo sillassa kolmannessa erässä. Tasaisuutta vielä kaipaan, voittaakseen tässä sarjassa täytyy pystyä pelaamaan parasta peliään, luonnehti Petri Torni.

Sunnuntaina Steelersillä on vastassa Happee vieraissa

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.