Torstai 28.09.2023
Nimipäivät: Arja, Lenni

Tuuli:
 

Antti Toivasesta HPK:n toimitusjohtaja

Antti Toivanen siirtyy Sp-Koti Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä HPK Liiga Oy:n toimitusjohtajaksi.

Antti Toivanen siirtyy Sp-Koti Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä HPK Liiga Oy:n toimitusjohtajaksi.

HPK Liiga Oy:n uusi toimitusjohtaja on Antti Toivanen. Edellisen toimitusjohtajansa Risto Korpelan liigaosakeyhtiö vapautti tehtävästään joulukuussa ja aloitti uuden toimitusjohtajan haun välittömästi.

? Antin valinnassa painoivat hänen johtamiskokemuksensa sekä myynnin ja markkinoinnin osaaminen, toteaa HPK Liiga Oy:n puheenjohtaja Jari Koskinen.

Hämeenlinnassa asuva Toivanen siirtyy HPK:n toimitusjohtajaksi Sp-Koti Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä.

? Olen erittäin motivoitunut mahdollisuudesta kehittää ja viedä HPK:ta eteenpäin tässä isossa muutosvaiheessa. HPK on aina ollut iso osa elämääni ja kiekko-oppini olen saanut HPK:n junioreissa. Viime vuosina olen toiminut aktiivisena tukijana ja kumppanina, Toivanen kertoo.

HPK muuttui viime vuonna viimeisenä suomalaisena liigaseurana osakeyhtiöksi, viranomaisrekistereihin HPK Liiga Oy on merkitty 1.5.2015 alkaen.  Suunnatun osakeannin jälkeen HPK käynnisti yleisölle suunnatun osakeantinsa syyskuussa 2015. Seura kertoo verkkosivuillaan saaneensa uusia omistajia yli 800 ja pääomaa yli 700.000 euroa.

Kerhon kausi 2015?2016 liigassa päättyi runkosarjaan, sijalle 13. Tulevat menestystavoitteet on asetettu huomattavasti korkeammalle.

? Tavoitteemme on selkeä, töitä tullaan tekemään oranssilla sydämellä ja kovalla tunteella, jotta HPK palautetaan sille kuuluvalle paikalle Liigan kärkikahinoihin. Tämä edellyttää meiltä urheilullisuuden palauttamista toimintamme keskiöön, mutta samalla meidän tulee johtaa ja kehittää liiketoimintaamme ammattitaitoisesti ja taloudellisesti kannattavasti eteenpäin, linjaa Antti Toivanen. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.