Lauantai 24.02.2024
Nimipäivät: Matti, Matias

Tuuli:
 

Tavastilan kauppakeskuksessa pahoinpitely

Kello 15.30 aikaan sai poliisi hälytyksen Hämeenlinnaan kauppakeskus Tavastilaan, jossa vartijat olivat ottaneet kiinni häiriötä aiheuttaneen henkilön. Tapahtumapaikalla selvisi, että alle 30-vuotias päihtynyt mies oli aiheuttanut itselleen ja muille kauppakeskuksen asiakkaille vaaraa temppuilemalla liukuportaiden kaiteen päällä.

Vartijoiden taluttaessa miestä ulos, oli mies alkanut rimpuilemaan voimakkaasti vastaan päästäkseen irti. Huomatessaan ettei hänen voimillaan sekä taidoillaan pärjätä vartijoille, alkoi mies uhkailla vartijoiden henkeä, uhaten hakata heidät, jos hän tapaa heidät kauppakeskuksen ulkopuolella.

Kun tämäkään ei auttanut, alkoi mies uhkailla vartijoita liivijengillä. Poliisin tullessa paikalle oli uho laantunut, mutta käytöksen takia hänet vietiin poliisilaitokselle kiinniotettuna laittomaan uhkaukseen ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamiseen.

Kello 17.35 aikaan poliisipartio sai ilmoituksen kauppakeskus Tavastilan vartijoilta, jotka olivat havainneet kameravalvonnan kautta meneillään olevan pahoinpitelyn ja kiinniottaneet epäillyn tekijän. Partion tullessa paikalle, selvisi, että noin 30-vuotias mies oli käynyt noin 60-vuotiaan miehen kimppuun Lidlin edessä.

Nuorempi mies oli heittänyt vanhemman miehen maahan ja lyönyt sekä potkinut tätä maassa. Mies kuljetettiin kiinniotettuna poliisilaitokselle. Asianomistaja kuljetettiin sairaankuljetuksen toimesta tarkastuttamaan vammojansa sairaalaan.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.