Lauantai 02.12.2023
Nimipäivät: Anelma, Unelma

Tuuli:
 

Tappouhkaus rautatieasemalla aiheutti kiinnioton

Hätäkeskus antoi poliisipartiolle tehtävän keskiviikkoiltana Hämeenlinnan rautatieasemalle. Ilmoituksen mukaan mies oli pahoinpidellyt toista miestä. Partio sai tapahtumapaikalla selville, että keski-ikäinen mies oli lyönyt vanhempaa miestä ja uhannut tappaa hänet. Keski-ikäinen mies otettiin kiinni epäiltynä pahoinpitelyyn ja laittomaan uhkaukseen.

Poliisipartio sai hätäkeskukselta tehtävän keskiviikkoiltana kolmostielle. Ilmoituksen mukaan autonkuljetusrekka oli törmännyt kaiteeseen. Tapahtumapaikalla poliisipartiolle selvisi, että nelikymppinen mies oli ajanut kuorma-auton ja perävaunun yhdistelmällä kolmostietä etelän suuntaan, kun yhdistelmän perävaunu oli lähtenyt luisuun.

Kuljettaja oli yrittänyt saada yhdistelmän hallintaan, mutta korjausliikkeen seurauksena yhdistelmä oli ajautunut kulkusuunnassaan oikealle kaiteeseen. Kaide ja vetoauton polttoainesäiliö rikkoontuivat törmäyksessä ja polttoainetta valui tielle. Kuljettajan epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.