Tiistai 20.02.2024
Nimipäivät: Heli, Helinä, Hely

Tuuli:
 

Yö: Verkatehtaalla soi Varietee sekä Hyvässä ja pahassa

Pitkällä Suomen-kiertueella oleva Yö soittaa Verkatehtaalla kahteen osaan jakautuvan keikan.

Pitkällä Suomen-kiertueella oleva Yö soittaa Verkatehtaalla kahteen osaan jakautuvan keikan. Kuvaaja: Lauri Laukkanen.

Massiivista Suomen kiertuetta tekevä Yö päättää ensimmäisen kiertuekuukautensa Hämeenlinnan Verkatehtaalla perjantaina 31. päivänä lokakuuta. Hyvässä ja pahassa -kiertue alkoi 2.10. ja päättyy 13.12.. Keikka jakautuu kahteen osaan: ensimmäisessä Yö esittää viime vuonna 30 vuotta täyttäneen Varietee-klassikkodebyyttinsä läpi alusta loppuun.

Olli Lindholm on innoissaan päästessään palaamaan Yön huikean tarinan aloittaneen albumin pariin eikä hyppääminen 19-vuotiaan Ollin saappaisiin hirvitä.

? En olisi koskaan voinut kuvitella että soittaisimme Varietee-levyn kappaleet konsertissa ja vielä siinä järjestyksessä, kun ne aikanaan on levytetty. Olemme toki vuosien saatossa soittaneet noin puolia levyn kappaleista mutta tämä syksy tulee olemaan ainutlaatuinen niin faneille kuin bändillekin. Soittaa nyt se ensimmäinen levy ja vielä alusta loppuun. Uskon että konserteista tulee ikimuistettavia, Lindholm kertoo.

Väliajan jälkeen seuraa keikka, jossa kuullaan uuden levyn materiaalia ja muita kappaleita vuosien varrelta. Yö julkaisi lokakuun 17. päivänä uuden albuminsa Hyvässä ja pahassa, joka on bändin 20. studioalbumi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.