Tiistai 21.05.2024
Nimipäivät: Kosti, Konsta, Konstantin

Tuuli:
 

Voimalajit valtaavat Elenia-Areenan viikonloppuna

Sari Paukkunen, 2017 maailmanmestari -65kg sarjassa vahvin nainen lajeissa © Suomen Voimalajiliitto

Suomen Voimalajiliitto järjestää Hämeenlinnan Elenia-areenalla ensi viikonvaihteessa neljännet vahvin mies ja nainen -lajien MM-kilpailut Puhdasta Voimaa-tapahtumassa. Kilpailut ovat antidopingtoiminnan alaiset.

Tapahtuman muut kilpailut ovat Tankotanssin PM-kilpailut (sekä useita näytöksiä ja seuramestuuskilpailut), Timanttityttö-kilpailut sekä otevoimailun MM-kilpailut.

Vahvin-kilpailuun on ilmoittautunut yli 30 puhtaaseen urheiluun sitoutunutta voimailijaa eri puolilta maailmaa ja sekä miesten että naisten eri painoluokissa kilpaillaan muun muassa voimaportaassa, tukin nostossa, maastanostossa sekä monessa muussa lajissa.

Kilpailun sarjoista uusimpana mukana ovat naisten -55kg sarja ja miesten -70kg sarja aiempien mukana olleiden painoluokkien lisäksi.

Tankotanssin Brasilian mestari Julie Frota © Suomen Tankotanssiliitto/Tomi Jokela

Tankotanssin avoimessa PM-kilpailussa Suomen kärkiurheilujat saavat vastaansa muun muassa Ruotsin Anna-Maija Nymanin sekä venälaistaustaisen Elena Malioutinan, Ranskan junior mestarin Moele Quilin ja kaksinkertaisen Brasilian mestarin, nykyään Suomessa asuvan Julie Frotan.

Päätapahtumien oheisohjelmana mukana on myös otevoimailun erikoislajien mm-mittelöt sekä timantinkovaa suorituskykyä vaativa Timanttityttö-kilpailu, jonka lajeista on tänä vuonna formaatti myös miehille.

Tapahtuma alkaa sekä lauantaina 13.10. että sunnuntaina 14.10. kello 11.00.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.