Sunnuntai 19.05.2024
Nimipäivät: Emilia, Emma, Mila, Amalia, Emmi

Tuuli:
 

Ulkoilupäivää suunnitellaan vapaaehtoisvoimin Kumppanuustalolla

Vapaaehtoiskeskus Pysäkki käynnistää ulkoilupäiväprojektin ja kutsuu kaikki kiinnostuneet mukaan osallistumaan.

– Ulkoilupäiväprojektiin osallistumalla saa helposti ensimmäisen kosketuksen vapaaehtoistoimintaan. Haluamme tarjota mahdollisuuden osallistua juuri sellaisilla taidoilla kuin kullakin on, riippumatta siitä onko aiempaa kokemusta tällaisesta, kertoo Vapaaehtoiskeskus Pysäkin toiminnanohjaaja Jenni Orjasniemi.

– Kannustamme kuntalaisia mukaan kansalaistoimintaan. Yhdessä tekeminen on antoisaa ja saamme enemmän aikaiseksi, Orjasniemi jatkaa.

Ensimmäinen suunnittelutapaaminen on tiistaina helmikuun 7. päivänä kello 13 Hämeenlinnan Kumppanuustalolla osoitteessa Kirjastokatu 1, 1. kerros, huone 101.

Tapaamisessa tutustutaan ja pohditaan ulkoilupäivän järjestämiseen liittyviä kysymyksiä. Kaikille avoin ulkoilupäivä järjestetään lauantaina 6.5., mutta se, missä, monelta, kenelle ja miten, riippuu osallistujista.

Kevään aikana järjestetään useampi tapaaminen, joissa projektia ja suunnittelua edistetään. Mukaan suunnittelemaan voi liittyä myöhemminkin tai vaikka vain ilmoittaa kiinnostuksestaan osallistua itse tapahtuman järjestämiseen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.