Lauantai 13.04.2024
Nimipäivät: Tellervo

Tuuli:
 

Koiranulkoiluttajalle kaasua kasvoille

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus myöhään perjantai-iltana neljän henkilön tappelusta Hämeenlinnan Härkätiellä.

Poliisipartio tapasi tapahtumapaikalta viisi henkilöä. Partio ei havainnut mitään tappelua eikä kenelläkään ollut vammoja.

Paikalla olleen parikymppisen miehen hallusta löytyi turvallisuustarkastuksessa teleskooppipatukka. Hänen epäillään syyllistyneen vaarallisen esineen hallussapitoon.

Hämeen poliisin haltuun päätyi kaasusumuttimella hyökännyt mies. Arkistokuvassa VATI-ryhmän poliisi valmistautumassa operaatioon. Kuva: Poliisi.

Hätäkeskus antoi poliisipartiolle tehtävän perjantaina aamupäivällä Turenkiin. Ilmoituksen mukaan tuntematon mies oli suihkuttanut kaasusumuttimella ilmoittajaa ja hänen miestään.

Poliisipartiolle selvisi tapahtumapaikalla, että pariskunta oli ollut ulkoiluttamassa koiriaan yleisellä tiellä ja he olivat väistäneet heitä vastaan kävellyttä kaksikkoa tien toiselle puolelle.

Kaksikko oli myös ulkoiluttamassa koiriaan. Kaksikon nainen juoksi kadun toiselle puolelle ja sätti pariskuntaa sekä palasi tämän jälkeen seurassaan olleen miehen luokse.

Naisen seurassa ollut mies meni pariskunnan luokse ja hän yritti huitoa nyrkein miestä. Pariskunta yritti päästä pakoon tilanteesta, kun mies oli sumuttanut kaasusumuttimella ensin pariskunnan naista ja tämän jälkeen miestä.

Mies sai kaasusumuttimella suihkineen miehen hallintaansa. Poliisipartio otti kiinni päihtyneen keski-ikäisen miehen epäiltynä pahoinpitelyyn ja ampuma-aserikokseen.

Lisäksi miehen epäillään syyllistyneen huumausaineen käyttörikokseen, koska säilöönpanotarkastuksen yhteydessä hänen hallusta löytyi vähäinen määrä huumausaineita.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.