Maanantai 27.05.2024
Nimipäivät: Ritva

Tuuli:
 

Taksu ja Ykänen ponnistelevat takaisin viihteen huipulle

Hämeen Kuninkaallinen Nukketeatteri marssittaa loppuviikolla Olutravintola Birgeriin Oi, Maamme Julkut -parodian, jossa valtakunnan julkkikset tuodaan mediasta tuttujen ohjelmaformaattien kautta kaikkien näkyville ja kansalaisten huulille.

Ex-mäkihyppääjä Matti Ykänen ja juontaja-malli-tanssija Johanna Takiainen pyrkivät takaisin julkisuuden huipulle Oi, maamme julkut -nukketeatterissa.

Ex-mäkihyppääjä Matti Ykänen ja juontaja-malli-tanssija Johanna Takiainen pyrkivät takaisin viihteen huipulle Oi, maamme julkut -nukketeatterissa.

Julkisuuden henkilöistä mukana ovat ex-mäkihyppääjä Matti Ykänen, juontaja-malli-tanssija Johanna Takiainen sekä luototon toimittaja Kai Verilä. Julkkisten ongelmia ?ratkoo? koko kansan maalaislääkäri Kiimainenkinen. Illan emäntänä ja isäntänä koko kansan kestosuosikit Elovenatyttönen ja Reissumies Repe.

Hupailussa seurataan “Pusikon tähtöset” ?sarjassa rämpineiden starojen Taksun ja Ykäsen työnhakua erilaisissa tv-formaateissa sekä ponnistelua takaisin viihteen huipulle. Oi, Maamme Julkut ?parodia antaa vastauksia yhteiskunnan kannalta elintärkeisiin kysymyksiin: Miksei ex-malli Takiaisen työnhaku onnistu? Kenen kanssa Ykänen on ollut kaksi viikkoa Ibizalla? Miksi unelmien vaimon valinta on Matille niin vaikeaa? Kuka on kaiken tämän takana?

Roisista mutta terävästä huumorista tunnetut tekijät Hannu Räisä ja Antti Kemppainen jatkavat yhteiskuntaa kritisoivalla otteella Tasavallan marionetit ?sarjaa, jonka aiemmat näytelmät: Kummallisvaalit, Pressa sihisi hississä sekä Kaboom käsittelivät kriittisesti parodian keinoin valtakunnan poliittiikkaa. Räisä ja Kemppainen vastaavat ohjauksesta ja käsikirjoituksesta sekä ovat Taina Maria Savimäen ohella myös nukkenäyttelijöinä.

Oi, Maamme Julkut -näytökset Olutravintola Birgerissä ovat perjantaina 21.11., lauantaina 22.11. ja perjantaina 5.12. Kaikki näytökset alkavat kello 20 ja ovat maksullisia. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.