Keskiviikko 06.12.2023
Nimipäivät: Niilo, Niko, Niki, Niklas, Nikolai

Tuuli:
 

Wetterhoffilla lauantaina Sässynämarkkinat ja Korttipenkojaiset

Lauantai 22.11. on Wetterhoffin talolla hyvien löytöjen päivä. Vanhassa Kutomossa vietetään käsityö- ja askartelumateriaalien kirpputoritapahtumaa Sässynämarkkinoita sekä Korttipenkojaisia kello 10-15.

? Sässynämarkkinoiden ideana on laittaa kiertoon materiaaleja, jotka ovat joko käytettyjä tai käyttämättömiä, jos vaikka joku toinen niitä tarvitsisi, Hillevi Kaarlenkaski kertoo.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille käsillä tekijöille, askartelijoille, keräilijöille ja muuten vain vanhasta kiinnostuneille. Monet tavarat ovat peräisin Wetterhoffin ja Niittyvillan historian varrelta.

? Tänä vuonna uutta ovat taidetoimikunnan ja säätiön taulut, kirjat ja lehdet, Kaarlenkaski kertoo.

Myynnissä on Fredrika Wetterhoff -säätiön vanhoja, käytöstä poistettuja kirjoja, lehtiä ja tauluja, sekä grafiikan lehtiä. Lisäksi myydään Hämeenlinnan taidetoimikunnan käytöstä poistettuja kirjoja ja lehtiä.

Korttipenkojaisissa sukelletaan postikorttien maailmaan. Korttien Talon Markku Laakso lupaa laatikkokaupalla pengottavaa. Luvassa on aarteita ja löytöjä. (Reska.fi)

Kaikkien käsillä tekijöiden, keräilijöiden tai muuten vain vanhasta kiinnostuneiden kannattaa lauantaina suunnata Wetterhoffin talolle.

Kaikkien käsillä tekijöiden, keräilijöiden tai muuten vain vanhasta kiinnostuneiden kannattaa lauantaina suunnata askeleensa Wetterhoffin talolle.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.